- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със свирките..
Попринцип съм правила секс доста пъти,но досега не съм правила свирка,просто първия ми не искаше.Сега обаче съм с друго момче от известно време,още не сме правили секс но много ми се иска да започна с една свирка.. а винаги сдухвам когато дойде момента и се отказвам,страх ме е да не го нараня със зъби нещо,а и ще ми е за първи път..съвети как да си превъзмогна 'страха' :S
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФФФ ШМАТКО БАВНО РАЗВИВАЩА , ЩО НЕ ПОГЛЕДНА НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА ИЛИ ДРУГАТА?! ИМА ПОНЕ 10 ТАКИВА ТЕМИ!
ПП - Самоубий се , спаси нерви!![]()
Станислава
Има страаашно много такива теми, да не говорим че и в гугъл ще намериш доста инфо..
t0d1t0, успокой си нервите..
Той горкия винаги е много нервен .![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
А не трябва, млад и зелен е, ще му трябват тея нерви занапред.Първоначално написано от stupiddog
![]()
Ебати откачалаката.![]()
Pagani Zonda
и нека никой повече да не пише в тази тема
П.С - t0d1t0![]()
![]()
колко ракии изпи днеска ?
![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
нищо не съм пил... Провалиха се плановете за пиенето и затова съм толкова нервен![]()
Станислава
Че ващай и почвай да си пиеш сам. ;DПървоначално написано от t0d1t0
Към авторката - зле си
Папчив мишкар я по-леко..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
добре девствен недоебанПървоначално написано от boksiorasasho
![]()
Станислава
Бях едно време само девствен.. Обаче майкати вече не е девствена и в ушите..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
кой е спамер бе шлянгур?! Ти да си прочел другите постове?! Търсих и специално теми... Деева и злетаци![]()
Станислава
превърнахте го в бойно поле ... момичето просто попита![]()
>> по темата http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~dimo/OTHER/felacio.html не е някой лъскав сайт но инфото е полезноуспех и да разкажеш
Първоначално написано от boksiorasasho
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Според мен всички теми за свирките трябва да се обединят и темата да се казва Уроци по свирене на кавал с една дупка.
Първоначално написано от t0d1t0