- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- FITNES:korem
Преди бях дебел обаче отслабнах и сега ми е разширен стомаха и като се наям ми се образува корем.Ако знаете някво упражнение за корем малко да замажа положението казваите
Коремни преси..
LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!
То там на уреда за кофички облягаш се на облегалката хващаш се за ръчките кадето са за кофички и си почваш да вдигаш краката на 90 градуса като не стъпваш на земят.Коремни преси има също един уред на земята кадето има ръчки и облегалка за главата .![]()
По принцип се постарай да подсилиш възможно най-много коремната си стена. Тренирай редовно корем. Хранителните навици също са важни според мен. Сдъвквай добре храната и избягвай да се тъпчеш. Ако имаш възможност раздели дневният прием на храна на повече порции. С течностите трябва също да се внимава - очевидно да не се наливаш наведнъж.
И лицеви няма да ти дойдат зле.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Anapolon 50 mg
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
LuxurySk0B на теб сигурно 105 мнения от 106 са ти само Anapolon 50 , човек може да направи нещо бавно , но славно , няма смисъл от такива анаболи , химии и разни други измишльотини. Просто пълни боклуци.
пич виж малко по надолу по страницата и ще видиш същата тема,там съм пуснал тренировко не като слънце,а като слънчева сестема..
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
http://www.youtube.com/watch?v=VOqPALadHyQ Примерно търси за още,аз правя 10-12 упражненияКойто търси намира
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh