- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Здравейте имам чувството че единият ми е тестис е по малък бях пускал тема преди време но нещо не ме разбраха та значи Десния ми е по надолу така си ми е от както се помня обаче май си втълпявам че е по малък всъщост той си е де но е малко и мисля че ми е така по рожение сега забелязах че на дения по назад почти нямам косми по на рядко са и се чудех да не би да имам някакви разширени вени .. нито ме боли нито нищо..
+1Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Споко бе пич,няма чифт ташаци на тоя свят които да са напълно еднакви.Радвай се,че не са иначе при бягане щяха да се удрят един в друг и щеше да имаш много болкиПървоначално написано от salar
![]()
Westside rollin' all day, every day
Дете невежо, в програмата ти за училище (онова там дето ти пише часовете) не случайно има една думичка Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, която по някаква случайност не е синоним на "да пием в градинката пред даскалУ", ами означава клас, в който, ако беше стъпил повече от 3 пъти през изминалата година, щеше да имаш представа, защо чарковете ти са различни по големина. Да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я....Първоначално написано от salar
![]()
в 7ми клас и надолу не се учи билогия за частите на човешкото тяло така обширноПървоначално написано от amk933
аз помня че от 8ми клас я почнахме по така
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Ами и аз преди се чудех , виждах че не са равни , но така ли иначе не попитах някой ... а ние не сме учили в 7 клас човешка анатомия а там едноклетични многоклетични , 8 клас почнахме ..![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
точно,ехх добрите стари времена един видПървоначално написано от Sevgincho
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
ами нямам спомени да сме учили точно за ташацитемислех че е нормално ма някъде четох че не било на добре ако десния е по надолу и за това се уплаших
![]()
ще ти дойде и 8ми клас и ще внимаваш в час по биологияПървоначално написано от salar
тогава и ако си чел теми от сорта "как и къде да си го пъхаме по време на секс" и знаеш там ала бала и темите за женската пещера ще ти помогнат при първия път макар че аз се справих доста добре първия път (без да съм чел нищо) че какичката даже се похвали на приятелките си![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Абе аз уж съм 10-ти клас ма почвам да се чудя как са ме пуснали до тук ..![]()
ъПървоначално написано от salar
![]()
е трябваше да сте го учили
или сте го учили това и си спал в час или нещо са те прецакали![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
+Първоначално написано от dimitar_ak
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Принципно левият е по-голям и е по-ниско от десния, ама не е болка за умиране, ако не е така...
Да точно Левия ми е по-голям а десния ми е по надолу
Радвай се че имаш тестиси ..
Доколкото помня мисля че имаше и тема за размера и други неща , но сега немога да я намеря :]![]()