.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте имам чувството че единият ми е тестис е по малък бях пускал тема преди време но нещо не ме разбраха та значи Десния ми е по надолу така си ми е от както се помня обаче май си втълпявам че е по малък всъщост той си е де но е малко и мисля че ми е така по рожение сега забелязах че на дения по назад почти нямам косми по на рядко са и се чудех да не би да имам някакви разширени вени .. нито ме боли нито нищо..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тестисите рядко са еднакви на размер

Град
    По Средата на Варна xD
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    +1
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от PrIvaTe
    +1
    +1001

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от salar
    Здравейте имам чувството че единият ми е тестис е по малък бях пускал тема преди време но нещо не ме разбраха та значи Десния ми е по надолу така си ми е от както се помня обаче май си втълпявам че е по малък всъщост той си е де но е малко и мисля че ми е така по рожение сега забелязах че на дения по назад почти нямам косми по на рядко са и се чудех да не би да имам някакви разширени вени .. нито ме боли нито нищо..
    Споко бе пич,няма чифт ташаци на тоя свят които да са напълно еднакви.Радвай се,че не са иначе при бягане щяха да се удрят един в друг и щеше да имаш много болки
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Дете невежо, в програмата ти за училище (онова там дето ти пише часовете) не случайно има една думичка Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, която по някаква случайност не е синоним на "да пием в градинката пред даскалУ", ами означава клас, в който, ако беше стъпил повече от 3 пъти през изминалата година, щеше да имаш представа, защо чарковете ти са различни по големина. Да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я....

Град
    По Средата на Варна xD

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Дете невежо, в програмата ти за училище (онова там дето ти пише часовете) не случайно има една думичка Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я, която по някаква случайност не е синоним на "да пием в градинката пред даскалУ", ами означава клас, в който, ако беше стъпил повече от 3 пъти през изминалата година, щеше да имаш представа, защо чарковете ти са различни по големина. Да повторим пак Б-И-О-Л-О-Г-И-Я....
    в 7ми клас и надолу не се учи билогия за частите на човешкото тяло така обширно аз помня че от 8ми клас я почнахме по така
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Град
    Асеновград
    Ами и аз преди се чудех , виждах че не са равни , но така ли иначе не попитах някой ... а ние не сме учили в 7 клас човешка анатомия а там едноклетични многоклетични , 8 клас почнахме ..
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Град
    По Средата на Варна xD
    Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    Ами и аз преди се чудех , виждах че не са равни , но така ли иначе не попитах някой ... а ние не сме учили в 7 клас човешка анатомия а там едноклетични многоклетични , 8 клас почнахме ..
    точно,ехх добрите стари времена един вид
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

ами нямам спомени да сме учили точно за ташаците мислех че е нормално ма някъде четох че не било на добре ако десния е по надолу и за това се уплаших

Град
    По Средата на Варна xD
    ами нямам спомени да сме учили точно за ташаците мислех че е нормално ма някъде четох че не било на добре ако десния е по надолу и за това се уплаших
    ще ти дойде и 8ми клас и ще внимаваш в час по биология
    тогава и ако си чел теми от сорта "как и къде да си го пъхаме по време на секс" и знаеш там ала бала и темите за женската пещера ще ти помогнат при първия път макар че аз се справих доста добре първия път (без да съм чел нищо) че какичката даже се похвали на приятелките си
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Абе аз уж съм 10-ти клас ма почвам да се чудя как са ме пуснали до тук ..

Град
    По Средата на Варна xD
    Абе аз уж съм 10-ти клас ма почвам да се чудя как са ме пуснали до тук ..
    ъ
    е трябваше да сте го учили
    или сте го учили това и си спал в час или нещо са те прецакали
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Град
    Чирпан
    +
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Принципно левият е по-голям и е по-ниско от десния, ама не е болка за умиране, ако не е така...

Повече от фен Аватара на sl0w
    +1

Да точно Левия ми е по-голям а десния ми е по надолу

Радвай се че имаш тестиси ..

Доколкото помня мисля че имаше и тема за размера и други неща , но сега немога да я намеря :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си