- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ми...
Здравейтеискам да ви помоля за съвет
и така моят приятел учи на страни и през седмицата сме разделени и се виждаме само през уикендите
Сега няма да се види този уикенд понеже няма как
.
Моля дайте ми съвет как да запалня празнинатапрез това време
![]()
Извинявам се за тъпата тема... и за правописните грешки
оу ем джи .. цяла седмица няма да се виждате
не знам как ще понесеш такава празнина ;х
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
абе остави се ти, ще пукне направо... даже ще и помогна?Първоначално написано от smiirnoff
Искаш ли да усетиш какво е да те пребият с боздуган, след което да бъдеш залята с напалм и изгорена?
Абе мацка..радвай се,че поне се виждате8 дена нищо няма да ти стане!А й като се видите ще си наваксате :P
А пък тая празнина я запълни с смс-и и телефонни обаждания![]()
леле Боже.. няколко дена са това.. по-добре да не ти говоря за себе си..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Значи в петък отиваш на дискотека, там се забиваш с 3 пича един след друг и до понеделник ще има кой да ти пълни празнината.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Опитай се да не мислиш за това.Излез с приятели забавлявайте се..
На мен моя ми липсва винаги когато не е до мен..не знам какво е без него..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Баа, защо само сметки са ми в главата? Ето, ти казваш, че ще си 8 дни без него. Е, как така, като 5 дни не си го виждала, после 2 за уикенда, и после още 5?
Иначе по темата - просто се опитвай да не мислиш толкова често за него, за да не натъжаваш, отвличай си вниманието с други хора и други занимания. Нищо друго няма....
Радвай се на всеки миг с него. Една седмица не е много време.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами, мисли си с какво да го изненадаш като се върне, някой много романтичен жест, опитай се да направиш незабравим деня в който се видите и така. Чакай деня в който ще можеш да го видиш и да го направиш най-щастливия човек, че те има. Според мен за това си заслужава чакането, излизай с приятели, гледай филми и общо взето разсей се с нещо, за да ти минава по-бързо времето.
извинена сиПървоначално написано от Vilencety
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!