- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- !!!!!Само за момичета!!!!!!
Може би ще ви се стори тъпо ,но искам да ви питам нещо. Всички момчета ли са такива "извратеняци" ,ако мога така да се изразя...![]()
абсолютно всички!!!
а ти ще ми кажеш ли защо всички момичета се правите на толкова хрисими момиченца? тихите води са най-дълбоки
не съм съгласна.. не всички са извратеняци.. има и свестни момчета.. макар, че са на изчезване..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
мм нее ..![]()
Какво разбираш под извратеняци![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Сега ако не даде пример с мен, не знам с кой ще еПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
И спрете с тея теми "само за момичета/момчета/#@!&*#@!("
Мила, искам да ти кажа нещо - вероятно ще ти разбие сърцето, но съм привърженичка на истината.
Ако си се отвратила от някое момче, недей да обявяваш всички момчета за извратеняци... Който слага такъв огромен брой хора под общ знаменател, трябва да е мноооого тъп. Не знам на колко си години, но се съмнявам да имаш голям опит с момчетата - най-малкото момиче с опит щеше да познава и нормални момчета.
И наистина - какво разбираш под "извратен"? Момче, което не познаваш особено добре да ти е опипало гърдите? Да те е хванало за дупето? Да те гледа между краката? Или пък да се е опитал да те накара да му духаш?
Уточни се, моля те и не бъди толкова... кифленски настроена към света.
Ще пиша пак тук. Очаквам да кажеш на колко си години и да опишеш конкретната ситуация![]()
Малко сме,но сме силни,умни и добри и караме само готини колиПървоначално написано от DeteNaDiavola
![]()
Естествено,че не.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Попаднала си на някакъв "извратеняк" и реши, че всички момчета са такива?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
наистина трябва да обясниш какво разбираш под "извратеняк"![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Разбирасе че да
е то има и малки изключения но са мн мн мимиатурнички
sladkata_ani4ka
малко или много да .. т'ва им е в природата ...но ако успееш да го "моделираш" по твой начин .. хохо .. никъф шанс ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми общо-взето, повечето сме. Но нямаше да бъдем такива, ако не ни давахте поводи.![]()
Освен това наистина трябва да определиш по-добре какво имаш предвид под "извратеняк".
Не, не и не! Смешно е да слагаш всички под един знаменател, има толкова различни хора...
...ех ама как ми гъделичкате чувството на гняв.Първоначално написано от inanik25
Тъпа си.
И тея с общия знаменател...е много я обичате тая математика а?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
А защо трябва да го моделираш по свой начин?Ти с марионетка ли искаш да си?Първоначално написано от Hilary_
Нали ходиш с момчето, защото нещо те е привлякло в него.
Не трябва да се опитвате да променяте хората.
Едно е да се правят компромиси, друго е да го "моделираш"![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тука всички форумни лекенцa се изкараха света вода ненапита.
Споко, никоя нема да ви върже, базирано само на мненията ви.
Долни онанисти,
Естествено,че не![]()
Тва,че има някой друг мизерник,дето си мисли,че е пич като направи нещо извратено,не значи,че останалите са![]()
Проблемът е,че всички момчета или повечето хора са с маски,зад които не можеш да разбереш какви са всъшност,ако не те доспуснат до тях самите.Стига с тия изтъркани фрази:"Свестни момчета и момичета"...Аман!!!
![]()