- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата ... хм
Изневерявали ли сте на гаджето си ... защо как
П.с. - сигурно има много такива теми,но са стари и неАКТУАЛНИ .. така че![]()
не, не съм
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
На бившата съм изневерявал.На сегашната ми приятелка не съм![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз, да, за някои случаи съжалявам, за други - не. И в двата случая - минало, свършено. На сегашният си приятел не съм изневерявала.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Само няколко пъти и беше без да искам просто се бях надървил,една мацка ме фана пред кенефа и ме накара да я наеба като ми опря пистолет в ташаците и просто нямах избор![]()
Да.Не го исках ..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Да... на бившият си приятел.Просто се случи... не го бях планирала. Почувствах липса на нежност и я намерих при друг... За съжаление е твърде късно за каквото и да било...минало свършено, както каза Josefinne. Животът продължава...но за жалост... без него...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не .. тъпо е ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изневерявал съм![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Не
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
да .. изневерявал съм![]()
Кво ще рече това , да ама не го исках.. Щом си го сторил значи си го искал. Чисто и прсото
Лично аз не съм и няма да го направя.
зависи какво имате в предвид под "изневяра"![]()
Човек изневерява, когато в една връзка нещо му липсва.. естествено че ще го потърси при друг.. Логика.. Ако всичко ви даваха дали щяхте да хойте при друг.. не мн ясно.. ;дд
Аз лично не съм изневерявала защото когато нещо не върви или искам нещо просто го казвам ии се стига до некво решение.. Но никога "утеха" при друг.. просто говоря.. имам уста и тя е за тва за да може да се разбирам с хората.. С разговори може повече да постигнете от колкото да го направите ии после да седнете да обеснявате защо и тн.. просто е малко тъпо.. При свършен факт и да се обесняваш и не къв е смисъла.. кво ще промениш .. ;хх
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
1. Да.Първоначално написано от miminka__94
2. Тя също ми изневеряваше, но интересното е, че за разлика от мен, тя никога не разбра моите изневери спрямо нея!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не никога и няма да го направя![]()
Не![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Какво се правите тука,че не сте изневерявалиВсеки иска да опита фкуса на греха.Това което не получаваш в една връзка го търсиш от някой др.И сега да си казвате "Аз никога няма да го направя","Аз много я обичам за да и изневеря" или разни такива рано или късно всеки си показва "кирливите ризи"
Изневерила съм един единствен път и знам, че никога не бих повторила..
Колкото до тези които твърдят, че никога не са изневерявали и НИКОГА няма да го направят: никога не казвай "никога"! .. Не може да знаете какво ще ви се случи, не може да го предвидите или спрете докато не стане..
И аз преди си мислех, че никога няма да го направя, можех да се закълна, но се случи .. Какво да е прави ..![]()
eeeeбасиПървоначално написано от kobrichka
![]()
почувствала липса на нежност.. живота продължава... за 'съжаление'.. не ми говори за съжаление, че съм на ръба да те нахраня много злобно.
Всеки изневерява. Дали сега или след 10 години, всеки ще мине по тоя път.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last