Преди седмица може би,бях направила една тема относно това дали съм направила правилния избор със испанския език / чудех се между-френки,испански,немски...и т.н.,аа да и бях със друг ник Beautyful ,но ми писна вече със тъпите забележки,та го смених / Иии..така всичко вървеше супер....срещнах се със учителката-много приятно и свестно момиче / а и нали знаете,че като си харесаш някой/нещо после трудно друго ти хваща окото /И дори се уговорихме за часа в неделя...абе всичко беше перфектно!Сега тя ми пише по скайп,че са и се обадили от Испания и спешно трябва да отиде,за да може да си хване работата / само да поясня нещо,тя е учила и работила там 5-6 години / и аз знаех,че ще е в България за 2-3 месеца,бях се подготвила психически и знаех,че трябва да сменя учителя,но беше мн важно да положа основите при нея,нооо Уви! И сега тъй като съм много запалена по тоя език реших,че въпреки всичко продължавам напред..потърсих друг учител,но тя се оказа доста млада / 18 години /,а този факт доста притеснява майка ми...и така / това бяха вариантите 2 учителки имаше-вече е една/ Какво ше кажете заслужава ли си да се запиша при момиче на 18 / каза,че е учила там 7-години/