.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Всичко е пред провал....[Help me]

Преди седмица може би,бях направила една тема относно това дали съм направила правилния избор със испанския език / чудех се между-френки,испански,немски...и т.н.,аа да и бях със друг ник Beautyful ,но ми писна вече със тъпите забележки,та го смених / Иии..така всичко вървеше супер....срещнах се със учителката-много приятно и свестно момиче / а и нали знаете,че като си харесаш някой/нещо после трудно друго ти хваща окото /И дори се уговорихме за часа в неделя...абе всичко беше перфектно!Сега тя ми пише по скайп,че са и се обадили от Испания и спешно трябва да отиде,за да може да си хване работата / само да поясня нещо,тя е учила и работила там 5-6 години / и аз знаех,че ще е в България за 2-3 месеца,бях се подготвила психически и знаех,че трябва да сменя учителя,но беше мн важно да положа основите при нея,нооо Уви! И сега тъй като съм много запалена по тоя език реших,че въпреки всичко продължавам напред..потърсих друг учител,но тя се оказа доста млада / 18 години /,а този факт доста притеснява майка ми...и така / това бяха вариантите 2 учителки имаше-вече е една/ Какво ше кажете заслужава ли си да се запиша при момиче на 18 / каза,че е учила там 7-години/
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Бе пука ти, нали в крайна сметка ще и извадиш вътрешностите, ще си декорираш с тях стаята, а ще изядеш месото?
    P.S: може ли да ми отделиш две-три ребра?

^Абе,човече това кво общо има с темата ми
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Цитирай Първоначално написано от YourStar
    Отнася се за учителката по испански
    И не ме наричай човек, не съм.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    Отнася се за учителката по испански
    И не ме наричай човек, не съм.
    Като не си човек какво си ?
    -Жена ? бАзИкам се

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
    МАНИЯК!!!
    Пише се маниАк
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пф мн си зле, какво ти пречат годините на учителката, може да е млада ама да разбира повече от старата ти или от някоя друга....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Е , може да пробваш.
    Ако не ти харесва как преподава се отказваш.

Аз пък мисля , че на 18 си е супер . Тя все още ще е на г/д твоя акъл . Една възрастна даскалка предподава в повечето случаи със отекчение , докъто на една млада госпожица ще и е интересно и на нея и ще върви всичко по-добре . Пък и тя повече може да те научи на разговорен език , защото е била скоро в държавата . Ако си решила ДАВАЙ !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Как ще е учителка на 18? Може да е завършила такава паралелка, но без висше образование..
    Ако искаш пробвай, щом няма други варианти.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Пробвай.Това,че е млада не означава,че не знае.

Супер фен Аватара на iPurple
    Добре е, че е млада. Тва, че не е учила за учителка нищо не значи.. щом знае езика и е живяла в чужбина мисля, че няма проблем пък и са и пресни знанията. Въобще не се притеснявай, че е млада много момичета тъкмо завършили езикови гимназии дават уроци и са си супер. Виж как са нещата и вече ако не ти хареса потърси друга.. успех .
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си