Clear или Head & Shouldersе от кой сте доволни повече?
Клиър !
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Clear, другия (за мен) си е пълен боклук.
Head & Shoulders предизвиква появата на пърхутсестра ми имаше проблем и преди да ползва Клиър(и Себорал форте,който адски помага),използваше Уош&Гоу(
) и ми каза,че и той става
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Клиър.До миналата седмица ползвах "Head and Shoulders" (който забележете е против пърхут) и след поредното нашествие на пърхут след като си измих косата си взех "Лош и Гол"(![]()
![]()
) и косата ми е супер.В една тема ми препоръчаха Клорейн като шампоан срещу мазна коса,после ще пробвам и него,че имам и двата проблема.
Е чак пък Head and Shoulders да е пълен бокук....това,че на вас ви действа зле,например на мене ми действа супер,ползвам го непрекъснато от години за мене е много добър!!!
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
може и така да е-до човек е,по-скоро до скалп.и също зависи и до пърхута(не вярвам себореята да се излекува с Хеад&Шоудърс)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми аз имах доста пърхОт и шампоана ми помогна,така че ... пък вече както каза при секи човек различно![]()
аз съм 4увала 4е не е хубаво да се използва продължително време един и съ6ти шампоан ..Първоначално написано от KristinCavallari
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
Това,което си чула е пълна Истинаняколко пъти в месеца (3-4 )използвам различен
![]()
От Head and Shoulders и на мен ми се появява пърхот.Клиър не съм ползвала, ама предпочитам него.
![]()
Клеар-а е супер а от Х&Ш нз , мама по-рано ползваше и не беше доволна.
и при мен е така.Явно при всеки е различно.Първоначално написано от KristinCavallari
НИКОЙ ОТ 2та!Първоначално написано от Bebeto666
Има един с лилава или розова опаковка в аптеките.Сега немога да ти кажа точното име ама ако толкова ти трябва пиши на лично ше ти го кажа.
хаха
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Head & Shoulders е страхотен според мен.Както каза KristinCavallari на всеки му действа различно! Аз нямам никакъв пърхот от шампоана..Поне за мен е страхотееен![]()
! Косата ми става блестяща и (за сега) много жива,макар че всеки ден я тормозя с пресата.
![]()
Аз попринцип нямам проблем с пърхут, но майка ми си беше купила H&Sh и понеже другия беше свършил аз си измих косата с него.....на следващия ден имах пърхут вече.