" Boot " Мерси.. ама спри вече с тапите си коментари.Попитах да ли ви харесва - каза си мнението.Не ми развивай романи на тема "Не ми харесва татуса ти" ... такива "мухъли" като тебе по-добре да не влизат в сайта.
НЕ МИ ОТГ. МОЛЯ ! НЕ СПАМВАЙ ПРСОТО...
" sladi4ka_qni4ka " - да само че ... нз кога![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
ахамм .. доколкото разбрах той 6тял да си дойде от 4ехия и да работи на 1,2 и 3 ...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
ехх за съжаляние моя татус не може да е там ,защото косата пречела..
но ще си го направя малко по надоу на гърбадаже там ми харесва повече как стои
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
NESKA OtIWAM ZA TATUSSAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
doublet после прати снимка да видим как се е получило![]()
Аз мисля след време да си направя някакви пламъци като на Честър от Lp.Сигурно ще е адска болка
http://linkinparkrocx.files.wordpres...bennington.jpg
Абе боли си наистина. Имам на плешката и по тез мойте изпъкнали кокали доста ме боля. Обачеее после като станеш като се погледнеш в огледалото ти се иска още да те гърчат и да имаш още и още татуировки. Аз се замислям за още една на глезена, ама ше изчакам някоя друга година![]()
Вообще не боли като леко дране е само така, че отивайй и си прави татуса!! Без такива пианщини..Първоначално написано от sl0w
![]()
аз имам цвея и са оцветени и да ви кажа наистина оцветяването боли повече отколкото 2 прости само очертани звезди..Първоначално написано от Reaper93
какво стана с автора направи ли си?а полина ти ?
колкото и банално да звучи искам звездичка на китката..а може би 2 малки на всяка китка
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Оо на китката боли доста.. Скоро си направих там
може ли снимка и колко лв ти взеха, а и колко много боля, траеше ли се?Първоначално написано от marin4itu
и аз такаПървоначално написано от sunshine1
стана мега яко но бялото мн боли
и червеното
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Снимка все още нямам, чакам я да се обели и тогава да я снимам. 40 лв струва. А за болката.. аз попринцип имам висок праг на болка, ама тва си болеше, не съм се тръшката и ревала, ама правих странни физиономииПървоначално написано от mimsssssss
Абе то като го почнеш ше търпиш, няма къде да идеш
![]()
ти как наплаши момичетоПървоначално написано от marin4itu
аз като си правих звездичката на китката не ме боля изобщо, все едно те жили някво насекомо, неприятно е, но не е кой знае какво.докато тази на кръста си боля доста, но честно казано на мен си ми харесва болката от татуировката
то е част от изживяването :Р
30лв макс, а относно болката аз го сранявам като горене с цигара и все едно те търка на едно мястоПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Щях да коментирам ама ти отиваш вече така че . . чакаме снимки)
О, да! Не споря, че болката е сладка! Боли те, ама търпиш, обаче погледнеш ли се после в огледалото искаш веднага да седнеш и още да те дупчат, ако може цялатаПървоначално написано от fakesmiles
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
пфф една от многото теми за татуси..татуса трябва да е нещо свързано с тебе, а не някаква картинка от нета.И вече ще ходят пияни, за да се татуират..щом го искаш ще изтърпиш на болката каквато и да е..![]()
АРЕ ВЕ АВТОРА КВО СТАНА С ТОЯ ТАТОС, ДА НЕ ТЕ БОЛИ СЛЕД 30-МИНУТНОТО БОЦКАНЕ С ИГЛАТА![]()
<N>
Мен пък ме е страх от татуирането, не че са ме татурали, но да ме бодат 200 пъти за гъзарията - просто няма да стане! Иначе си ме радва да имам звездичка на китката, но съм си я нарисувала с маркер и когато ми омръзне вземам памук и лакочистител/ спирт и проблемът ми е решен!Кефи ме като видя някой да има як татус, но не мисля да си правя, а и още повече, че ще ми стои за цял живот! Не мерси, не искам да съм като маркирана завинаги! И моля, не ме нападайте за това, просто си споделям мнението!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!