- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страх ме е от любовта :(
здравейте..значи от известно време се виждам с едно момче,звъним си всеки ден пишем си в скайп постоянно,говорим си много мили неща и вчера като бяхме заедно ме целуна за парви път,предните пъти само се държахме за ръка и си помислих,че може би иска да сме само приятели..и просто всичко е толкова хубаво,не съм изпитвала такива чувства и ме е много страх, да не се разочаровам отново.мисля си постоянно за него и незнам направо какво да правя,нямам опит във връзките до сега съм имала само сексуални връзки и такива чувства не съм имала и много ме е страх![]()
Първоначално написано от Stela90
![]()
![]()
Добреее добрее това ми хареса, определено имах нужда от малко смях в този иначе така здухан момент
Ами скрий се у вас и недей излиза с него. Скоро ще ти мине.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
о.О
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Още ми е смешно![]()
Ти искаш да държиш нещо друго в ръката си.. усещам![]()
Не е неговата ръка
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
страхотна логика ...Първоначално написано от Thefrostless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Интересно ми е как те е страх от любовта (едно прекрасно, за някои хора споделено чувство) .. нещо логиката ми се губи ..Няма от какво да се страхуваш .. и гледай този път да не е "поредния единствен" ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Туй не е кат ръгането,не ти набиват нищо,ма не е за кухи лейки.Първоначално написано от Stela90
![]()
е ква любов, давай пак само секс секс секс, може той това да иска![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
Нали и аз така мисля![]()
и мене ме е страх ама я изнасилих един път и сега нея я е страх!
Крайния резултат, ще е разочарование, но пътя който ще изминеш до това разочарование ще е страхотен.
Добър отговор на една иначе странна и разгонена тема.Първоначално написано от fc
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от fc
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
депресирани хора![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
It takes three seconds to say I LOVE U ...
Three hours to explain it ...
And a lifetime to prove it (h)
Защо всички се нахвърлихте срещу нея не мога да разбера..Има хора,които се плашат от любовта..вижда им се нереална,измамна или просто непозната..Щом до сега тя не е обичала някой много ясно,че ще и е непонятно..Аз лично смятам,че любовта я има само във филмите и когато някои започне да ми говори,че ме обича аз се плаша и дим да ме няма..То си е до психика ..не сам влюпчива предполагам,че и тя не е ..Но щом си намерила някои,с които да ти е приятно пробвай се ..може и да опознаеш любовта от хубавата и страна..И аз се надям един ден да намеря някои,с който да се чуствам така.. Успех!![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Я дай и с него на сексуално ниво пък като стане фал ще кажеш че си влюбена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Офф... само не разбрах на колко си?
Иии потемата: винаги пътя е един дали сега като гаджета или след време като имаш брак (ако имаш де) след 20 -30 и тн години пак до там се стига.. иии как така до са сичко само секс а казваш да не се разочаровам пак... иии бтв опитай не хапе
.. ;дд Любовта си е любов.. а щом за теб е нещо ново ще ти хареса.. а после да ще боли ..
Но все пак човек от грешките се учи..Ако те е страх да се влюбиш защото след тва ще си наранена.. То тогава за кво пиеш вода като пак ще ожаднееш.. ;дд
Всеки трябва да го изпитаПробвай!.. Тва е мойто мнение
![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Наистина защо всички се обърнахте срещу нея. И мен сега ме е страх да си призная на онова момче , че го харесвам ... !!? Според мен е по-добре да се оставим на всяка секунда и да се радваме на това което се случва![]()
Приеми го като предизвикателство.НЯМА да съжаляваш!Това,че те е страх не е проблем,но страхът към непознатото никога не трябва да те спира!![]()
любов без разочарования няманяма от какво да се страхуваш просто изживей момента
Няма какво да се плашиш... преживей го, ще видиш![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
ти си много зле пичПървоначално написано от FromAutumToAshes
ти само сериозни вразки ли си имал парво любов и тогава секс
вече повечето вразки се крепят на секса и започват сас секс ТОВА Е 21 ВЕК ОТВОРИ СИ МАЛКО ОЧИТЕ МАЛОУМНИКО
та по темата кво те ебе кво ще стане пробваи млада си живей нека ти е год все пак човек се учи от грешките сидаваи смело напред :P