- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече !
Здравейте!Имам си приятел от 3 месеца .От начало всичко вървеше добре, но сега като наближи училище той започна да се държи супер странно. ПП - той е на 18. Започна да ми говори празни работи от сорта " СЕга на първия учебен ден се натокай ,може някой да си харесаш " . Не мога вече ,става ми адски тъпо. Всеки път му казвам че няма никакви поводи да се съмнява . Но той си знае само това. Пише ми смси , че ще е по-добре да се разделим , а в същото време-че ме обича. Не мога да разбера, аз го питам какво ти има , защо така се държиш но той не ми споделя нищо , помогнете ми! Обичам го адски много,просто държанието и ревността му не подлудяват! Благодаря,че отделихте време, да ми разберете проблема !
зарежи го, той не знае какво иска или иска да скъсате, но не знае точно как да ти го каже и все овърта...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не е ревност .. а просто не знае какво иска ...![]()
А занимава ли ти се с такива прищявки и капризи??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от PurpleDream
Най накрая ши му тегля една ! аз вече не знам .. значи ми пиши смсите , после на другия ден ми казва че съжалява задето ги е писал .. мааму да е*а ко да праяя
зарежи го по - добре .. няма смисъл да те разиграва само ..![]()
Priceless .. <3
Проблемът е че изпитвам силни чувства към него , и стават все по-силни
Ми поговори с него.Обясни му,че ти е неприятно и така.Не е нужно да режеш веднага.Ако и това не помогне - е,тогава режи![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Говорих с него . ТОй каза,да права си повече няма да правя така , да те карам да се чувстваш гадно .. и 4 дена вс е ОК. Обаче на петия .. той е*а мамата на всичко !! Пак започна ..
+1Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Правете секс... той винаги помага![]()
Към кое по - точно в него изпитваш силни чувства??Първоначално написано от dundichka
![]()
Към това, че те разиграва ... към несигурността в него ??![]()
![]()
Priceless .. <3
Ми заплаши го.Усъмни ли се още веднъж така в теб,и то без видима причина,ще скъсаш връзкате и връщане назад няма.
Да видим кое ще избере той,ревността или теб.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Просто има постоянна нужда да му напомняш за чувствата си, но "хванеш ли се на тази въдица", няма лесно да се отскубнеш... Няколко сериозни разговора, притискаш го до стената и му казваш, че му даваш последен шанс и ако пак се нас*ре - режеш...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
настоявай за разговор иначе става лошокой не доразбран, кой жертва, кой не...
Може да има съмнения относно нещо . Докажи му по някакъв начин , ако пак е толкова зле , КлЪЦНИ-СРЕЖИ.
мани го бе , скъсай го бе, хвърли го през терасата, дай го на кучетата, спи с най-добрата му приятелка...
Станислава