.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на t0d1t0

Фитнес - треперене

Хора , случвало ви ли се е да спрете фитнеса и после като започнете пак, да треперите като вдигате... Не знам какво ми става , ама едва се държа. Започвам да се тваря и след изминало време ръцете ми започват да треперят, а преди не бях така
    Станислава

Мега фен Аватара на ameli
    преумора?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Излезнал си от форма, започни да качваш постепенно а не се хвърляй на килограмите които си вдигал преди, защото явно претоварваш.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на Passi0n
    Да Случвало ми се е, но не от вдигане, а от глад

Град
    City of the broken hearts
    Мускулите ти се натоварват като вдигаш с повече кила и като направиш 5-6 повторения почват да треперят рацете.
    Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.

случвало ми се е от претоварване мускулите да треперят
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    Долината На Идиотщината
    Първо ще почнеш с по-малко килограми,а не като преди защото мускулите още не са свикнали на напрежението..После ще си е като преди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си