.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Свикнала е да и обръщаш адски голямо внимание.Винаги да си и в краката ,ако ме разбираш.И просто иска да и се `молиш` за да бъдеш с нея..
    Тя ще те поттърси само това знам..100%!
    Незнам какво бих направила аз в случая ,но бих изчакала той да направи първата крачка.Все пак през цялото време аз..
    Пък ,ако не направи нищо просто всичките ми усилия би били напразни..
    Значи няма да има смисъл да се измъчвам.Значи той не ме заслужава.Значи просто до никъде не бихме стигнали ,дори и да сме заедно.

И това с реването..Ти трябва да си силният в случая!Ти си МЪЖ!Дръж се като такъв..такова отношение..извинавяй,но съжалявам такива хора.
    Както казаха по-горе тя наистина едва ли не е била длъжна да седи при тебе..Неможа ли да се сетиш ,че наистина просто нещо се е изчерпало?!
    Нещо се е променило и за нея няма смисъл да сте заедно?!

не съм на ничия страна..
    просто нямам думи..
    ..
    Подкрепям те с две ръце..!!

Re: Една тежка любов

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от Orlando92
    ...Мъжко момче съм по принцип...

...С много реване и тръшкане. И не се преструвах...

...Трудно се подлагам на женски въртели или хитрини...

...Към 02:30ч. все още се тръшкам и рева....

..никога не съм излизал от границата на мъжа в една връзка...

...Докато се тръшках и ревях до нея, тя заспиваше....

...И гледаш през стъклото само, говориш си на ум, и си ревеш....(а тръшкаше ли се, че не разбрах?)

...идва един такъв момент в който аз я прегръщам много силно, и много почвам да рева...

...Чувствам се все по-несигурен...(Че то от това накъде повече?!)
    Да, може да съм го извадил от контекст, но ми се искаше да го видят хората както аз го виждам.

Кажи ми сега Ромео, ама честно, коя точно твоя постъпка смяташ, че те дефинира като мъж. Ама честно!
    Погледни моля ти се, какво си написал, какви глупости си сътворил тука да ме караш да се чудя в 4 и половина през ноща. Да ме караш за пореден път да свалям летвата по-надоло и по-надоло...
    Метафоричната летва на унижението така да се каже. Ти разбираш ли, че е стигнала пода? Ти. .!!.??!...ся..? Къде да я сложа? Няма място повече, на дъното си просто, на дъното.
    ТИ не си мъж, ТИ си безгръбначно човекоподобно, ти това разбираш ли го?
    Никога не съм смятал, че някой ще се унижава по такъв начин за нищо, ама буквално за нищо.
    Наясно ли си, че всичките ти усилия са напразни?
    Наясно ли си колко се злепоставяш?

Отделно, че начина, по който се държиш е повече от неадекватен. Не разбираш ли колко обсебващо се държиш? Всяка пета дума ти е любов/обич. Говориш за някаква безкрайна любов, как няма да я пуснеш, едва ли не тя е длъжна да седи при тебе, защото господин Ревльо не може да върже 2 изречения без да се тръшка, ако му кажат късам с теб.

Надявам се бях пределно ясен.

П.С. Това не е твоя акаунт.
    Подкрепям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си