Цитирай Първоначално написано от little_f
Здравей,
явно наистина я обичаш болезнено много и бих могла да си представя как се чувстваш в момента.От цялата история разбрах,че това е една доста трудна любов,но въпреки всичко ти я обичаш.Като голям човек(и муж още повече) не ти прави чест постоянно да се тръшкаш и да плачеш като малко дете,колкото и да ти е тежко.Момичетата в повечето случаи искат да се чувстват защитетни от момчето до тях,да усещат силата им,а ако бях на мястото на приятелката ти не мисля ,че бих могла.Също така в цялата история използваш думата "задържах",защо си я карал на сила да бъде с теб,нали знаеш изтърканата фраза-"ако обичаш нещо пусни го на свобода,ако се върне,то е твое завинаги,ако не -значи никога не е било."Казваш ,че е зодия близнаци,аз също и доколото зодията може да определя характера на човека,за близнаците винаги пише ,колко държат на свободата си,колко бързо се отегчават и така нататък-разгледай из интернет има мнооого материал по въпроса.За да се връща при теб ,значи вероятно все пак има чувства към теб,преосмисли нещата добре-какво си харесвал в нея и какво не,за какво сте се карали най-често,къде ти си бъркал и какво тряба да промениш,може би ако погледнеш по зряло на нещата и се държиш подобаващо,и я извикаш да поговорите ще получите още един шанс да сте заедно.Не искам да те отчайвам,но от това ,което прочетох тази любов май е носила повече негативни емоции ,отколкото положителни.Надявам се ,че греша Бъди силен и успех
+1 дано всичко да се оправи между вас
това е доста силна любов когато единия не може без другия и другия е така,така че успехи и дано всичко мине добре