.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на go71n

Втълпявам ли си ?!

Здравейте.
    Аз съм пубер на 16 години и преди 9 месеца зарибявах една сладка девойка, но тя беше на 13 а аз на 15 и ми се струваше, че е малка и нещеш ли преди 1 месец я виждам и изпадам в транс страшно красива е станала , тя вече е на 14 а аз на 16 и вече не ми е малка обаче проблема е, че от 5 месеца ходи с някъв "рошльо", обаче си лафим по скайп и тя ми призна, че си пише повече с мен от колкото с фешъна, и нещеш ли тя скаса вчера с него. Тъй като той и знае паролата от скайп тя си прави нов и веднага ме аддва ( а тоя ме беше блокнал от стария й скайп ), обаче тя е ONLINE ама пише през 5 минути а има 10 абоната на кръст не е ставала от компа и не захваща никва тема на разговор, не си бяхме писали от около 1 седмица ( от както тоя ме блокна от скайпа и ) и в малкото и смислени отговори, след покана за кафе от моя страна тя каза, че съм бързал много. чата почна да става през 20 мин ( аз захванах WOW и не и пишех много много ), но после почнах пак да пиша настойчиво и тя като пише през 10 минути аз се изнервих ... тя се разлигави и аз и казах, че не се е променила и, че се държи като 5 годишна, и че ще изчакам да стане на 17 и тогава ще я поканя на кафе...

тааа вапроса ми е закво ме намери в скайп?!, иска ли нещо от мен ( повече от познанство/приятелство ) или аз си втълпявам и съм голям идиот...

П.С БЛАГОДАРЯ на този който е прочел по горе написаното надявам се да сте ме разбрали
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

абе приятелю..тя е на 14-идея си няма какво иска..няма какво да се занимаваш.. :P само нерви ще си образуваш..като гледам почнал си
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Скайп брато! На вън излез ;]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Иска да и ходиш по гъза, ето кво иска..
    Те тия малките са такива..
    Не се занимавай, или изчакай да порасне..

Град
    По Средата на Варна xD
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Иска да и ходиш по гъза, ето кво иска..
    Те тия малките са такива..
    Не се занимавай, или изчакай да порасне..
    +1!
    абсолютно съгласен
    такива по скайп и импулс съм ги виждал ... детска история
    аз я питам дали иска да излезем на кафенце ( 14 годишна) тя почва да ама такоз,ама онакоз, ама ти бързаш и ала бала и ала бала, и й казах виж какво ако искаш да ти ходя след гъза и да ме въртиш на малкия си пръст няма да стане,тогава тя млъкна и излязохме на кафе
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Голям фен Аватара на Dollystar
    Защо просто не поговорите сериозно? Ако пък не иска да пише по скайп иди до училището й на голямото и тогава няма накъде да бяга
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Скайп, скайп..... Излезте поговорете, стига с този скайп!

Супер фен
    Оффф не разбрахте ли, че тоя скайп повече пречи от колкото да помага... Иначе да.. какво очакваш от 14година п*кла дето знае само да се лигави и тем подобни ти и говориш нещо сериозно тя ти се смее.. Мани ги такива недоразвити. Тая иска внимание (поне от това което си писал до този извод стигам) т.е. няма да видиш нищо сериозно от това момиченце. Не се занимавай, намери си някое момиче на твойте години ще забележиш очевадната разлика.

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Как ще говорят като нямат елементарен речник, не могат да комуникират...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Оффф не разбрахте ли, че тоя скайп повече пречи от колкото да помага... Иначе да.. какво очакваш от 14година п*кла дето знае само да се лигави и тем подобни ти и говориш нещо сериозно тя ти се смее.. Мани ги такива недоразвити. Тая иска внимание (поне от това което си писал до този извод стигам) т.е. няма да видиш нищо сериозно от това момиченце. Не се занимавай, намери си някое момиче на твойте години ще забележиш очевадната разлика.
    взе ми думите от устата
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Как ще говорят като нямат елементарен речник, не могат да комуникират...
    металяга ходи си драскай жиците и не се заяждай...

е излезте ама като я каня тя вика -бързаш... няма каде да я видя освен да отида до училището й,но като отида там какво да говоря за 10 мин в м/у часието докато я открия м/учасието е свършило + това ако упече ще си влезне в стаята и няма да ходя да я гоня ... кафето е най добрия начин да сме 2мата и да говорим, но тя не иска... аз и викам аиде в събота ( утре ) тя ми вика на училище съм. викам следобяд ?! вечерта !?, тя вика не мога няма да е тая събота ( демек да мине 1 седмица ддз ) офф от давна знам, че ми е рано да се обвързвам сериозно, мимолетни връзки за ден два/кафе две и това е ако можеш чукаш ако неможе неможе и това е кво се вразвам :@ :@ :@
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Е кат не иска,да си стои у тях..остави я.

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми щом увърта и смяташ,че избързваш,оставия да си пасе.

Пък може и да й е кофти и объркана заради бившия,ако е така,тогава търси опора и приятел,но не и свалка.Един вид я разбирам.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

тя се разлигави и аз и казах, че не се е променила и, че се държи като 5 годишна, и че ще изчакам да стане на 17 и тогава ще я поканя на кафе...
    Евала!

От колко време се познавате? Може наистина да й е притеснено да излезе на кафе с теб, всякакви ги има. Поне аз така разсъждавам.
    Като цяло обаче - заеби цялата история с девойката. Това, гаджето й да й има паролата за скайпа, да влиза, да пише и да й блокира абонатите е егати детската приумица.

Плюс това, тя си зарязва гаджето супер бързо, кво я бърка и да се върне при него със същата скорост(тя даже май вече го е направила )? Някаква такава супер непостоянна, неосъзната е тая девойка. Умишлено ли се опитва да накара подир гъза й да ходят двама, или просто така са се стекли събитията...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Попринцип 14 годишните така се държат.

Град
    София
    Втълпяваш си, човек... на тази възраст само се лигавят и искат внимание. Потърси си някоя по-голяма.
    |Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|

бих казал развитие в застой ...

вчера цял ден не и писах, днес видях, че е сложила " ; ( " на скайп и я питах какво е станало зада плаче ( опит да и бъда приятел както ме посаветвахте ), тя не ми отговори, а после като погледнах скайп като се прибрах бях блокиран о.О казах си да го духа и някак си деня ми беше лек. Преди 5 минути ме отблокира и ми писа "хеи" аз и казах здр и това беше, след малко ме пита дали съм болен ( щото съм болен и съм написал на скайпа | болеен | и аз и казах "да" ) очаквах да каже " оправяй се бързо алабала " но уви след 3 минути поглеждам чата и тадам отново съм блокиран " това дете почва да ме самнява, че страда от раздвоение на личноста ......
    п.с написах и смс - да не ме тарси повече и да не ме занимава с децките си истории и не искам да имам нищо общо с децкия и акъл ..
    вече ще съм на едно дневки, в кафето/диското или там кадето се намирам за вечерта и ТОЧКА ............................ :@

п.с2 леко нервен съм

women are people too
    sometimes

и аз съм на мнението, че 14-годишните не знаят какво искат.. пубертет.. хормони.. глупости..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Цитирай Първоначално написано от DeteNaDiavola
    и аз съм на мнението, че 14-годишните не знаят какво искат.. пубертет.. хормони.. глупости..
    Мдааа, много точно казано.14 годишните по принцип не се славят с най-логичното мислене на планетата, така че това е нещо нормално, според мен.
    Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    И аз съм на мнението , че 14 годишните се лигавят и не знаят какво искат

правилно си постъпил!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Пловдив
    иска да и купиш кукла барби с която да си играе о.0

само за неореантираната ти душица,не те е блокнал той,а тя.
    той няма от къде да и знае паса.
    сбъркана е случва се има и такива всяка 2 от 10 е такава.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Бе тва момиче изобщо не те заслужава - е*и и майката и продължавай напред - не е единствена има и други момичета

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не се занимавай с нея. Няма смисъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си