Здравейте.
Аз съм пубер на 16 години и преди 9 месеца зарибявах една сладка девойка, но тя беше на 13 а аз на 15 и ми се струваше, че е малка и нещеш ли преди 1 месец я виждам и изпадам в транс страшно красива е станала , тя вече е на 14 а аз на 16 и вече не ми е малка обаче проблема е, че от 5 месеца ходи с някъв "рошльо", обаче си лафим по скайп и тя ми призна, че си пише повече с мен от колкото с фешъна, и нещеш ли тя скаса вчера с него. Тъй като той и знае паролата от скайп тя си прави нов и веднага ме аддва ( а тоя ме беше блокнал от стария й скайп ), обаче тя е ONLINE ама пише през 5 минути а има 10 абоната на кръст не е ставала от компа и не захваща никва тема на разговор, не си бяхме писали от около 1 седмица ( от както тоя ме блокна от скайпа и ) и в малкото и смислени отговори, след покана за кафе от моя страна тя каза, че съм бързал много. чата почна да става през 20 мин ( аз захванах WOW и не и пишех много много ), но после почнах пак да пиша настойчиво и тя като пише през 10 минути аз се изнервих ... тя се разлигави и аз и казах, че не се е променила и, че се държи като 5 годишна, и че ще изчакам да стане на 17 и тогава ще я поканя на кафе...

тааа вапроса ми е закво ме намери в скайп?!, иска ли нещо от мен ( повече от познанство/приятелство ) или аз си втълпявам и съм голям идиот...

П.С БЛАГОДАРЯ на този който е прочел по горе написаното надявам се да сте ме разбрали