.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Оффф не разбрахте ли, че тоя скайп повече пречи от колкото да помага... Иначе да.. какво очакваш от 14година п*кла дето знае само да се лигави и тем подобни ти и говориш нещо сериозно тя ти се смее.. Мани ги такива недоразвити. Тая иска внимание (поне от това което си писал до този извод стигам) т.е. няма да видиш нищо сериозно от това момиченце. Не се занимавай, намери си някое момиче на твойте години ще забележиш очевадната разлика.
    Съгласна съм до толкова, до колкото скаъп пречи и тя е лигла. Ама да ми съдите по възрастта кой колко е пораснал, айде моля ви се...
    А тя е малка лигла погледнато от негова гледна точка, през неговите очи. Кой знае защо е скъсала с гаджето си, може да са имали проблеми, но все още да има чувства към него. Ако и е било сдухано е нормално да не ти отговаря веднага и да няма желание въобще да контактува в момента с теб. Ааа да и за лигавенето мога да кажа аз как се чувствам понякога. Когато не съм в настроение за нищо, имам нежда да избягам от реалността и просто да се правя на весела, тогава мога да се разлигавя и от това ли олеква. [Зависи за какво лигавене става дума.] Но в такъв момент, с мен не може да се води нормален разговор.

Така че опитай се да го погледнеш от нейна гледна точка. Не я оправдавам за нищо, просто казвам, че не винаги нещата са такива каквто изглеждат.

П.п. Скайп мирише на лайна!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    абе приятелю..тя е на 14-идея си няма какво иска..няма какво да се занимаваш.. :P само нерви ще си образуваш..като гледам почнал си
    на същото мнение съм..намери си мацка на твойта възраст,дето ще ти подхожда повечко по акъл

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    По-добре да не й обръщаш внимание - и аз не съм съгласна с това , че не всички момичета на 14 години се лигавят и не знаят какво искат - аз говоря само за нея!!! Зарежи я и се огледай - има много по-хубави и добри момичета от нея на твоята възраст пък и по-малки!!! Това е!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си