- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клитор
Когато приятелят ми докосва клитора ми усещам лека болка съпроводена с удоволствието,това нормално ли е?
Ще добавя,че той не е груб,това се получава просто от стимулирането (особенно с езика)
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Клитора е много чувствителен и при доста момичетa директното му докосване води до болка. Сами трябва да намерите начина, при който се усеща само удоволствие.
+1Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
+2Първоначално написано от PrIvaTe
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
От клитора ще е ..![]()
Чукам майки - изгодно !
може ако си много "суха" и той да се опитва да (прави каквото си прави)да се получава търкане и от там да идва болката пробвайте с дълга игричка или някакво кремче или лосионче ......
напълно нормално етам трябва да бъдеш много нежен и предимно да се докосва с върха на езика съвсем лекичко....тогава няма болка а само удоволствие
![]()
Абе детенце , я като си толкова отворен , дай да се видим някаде , да видим да ли ще ми сложиш динамит в гърлото и тем подобни а ?Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
СофияПървоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
квартал не те интересува , насякаде ще дойда !
Да , се ми е 1 какво емного почнахме да спамиме в темата , за което аз лично се извинявам , а пък лапака не го знам .. направо казвай точно каде и в колко часа , гледай да е днеска
пиши каде и кога и тръгвам , ама ако не дойдеш ти казвам че 100% ще те намера по ип то и ще изядеш голям бой , ясно ли е?
И как ще не намериш по IP?
Всички онлайн услуги показват най-много град.
А ако звъннеш на доставчика, нямат право да ти казват каквото и да е било - това са лични данни и ако ти ги дадат ще ги съдя до дупка.
И какво толкова се дървиш на цялата работа, аз просто си троля.
тцтц .. аз не се дървапросто обиждаш хората , защо си в форума като нямаш сърце , тфа искам да кажа? е сега ще се срещаме ли да ти размазвам физиомонята или неискаш в вас да не те познаят
Ще се колим със заострени TCP/IP пакетиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
-2 = +1Първоначално написано от Passi0n
![]()
и 2-мата са Клавиатурни Бойци