Здравейте! На някои може да им прозвучи странно, но по едно време не бях ходила по голяма нужда близо две седмици. Пих няколко чая за разхлабване, че да мога да се освободя от всичко това..Както и да е, това го минах. Но проблема е, че ми се случва вече няколко пъти и то защото.. се стискам.. Не знам, но вече ме е страх да отида до тоалетна, имам чувството, че ще е хипер много, и че ще ме боли.. и се стискам, като не се усещам, че с всеки ден става по-зле..И всеки ден все повече ме е страх да отида. Накрая пия един чай (или последните пъти два, че и повече, че да ме разхлаби) и всичко излиза. Но знам, че не може да продължавам така.. Сега ми се приходи, аз пак не отидох..а отвътре усещам нещо като дращене..после видях, че на гащичките имам малко изцапано.. И имаше и съвсем малко кръв.. Не съм на 100% сигурна, че е кръв, но.. според мен няма какво друго да е, едно такова доста по-светло от цвета на изпражненията, червеничко.. Според вас от какво може да е? Че започвам вече да се притеснявам.. дали е от това, че може нещо да ми се е разранило от всичките простотии, които правя..и с това неходене по доста време.. или нещо друго? Последния път дори си мислех, че нещо може да ми се разрани, не знам..Вие как мислите? Моля за сериозни отговори..