- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- филмът Zeitgeist
амк, за да не ме обвиниш, че съм непоправим расист, аз се възхищавам на някои негри.
Чернокожите играчи в НБА, например, актьори, музиканти, танцьори.
За предпоследното не съм на 100%, защото избягвам да слушам негърска музика ( рап )
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sa...age_in_USA.svg
И нека не си говорим в бъдеще време "ще, ще...". Ще доживеем и ще видим какво ще стане... А и аз нямам нищо против да се женят и живеят, имам проблем с това, че го натрапват за по-нормално от нормалното и, че осиновяват деца. А това дали ще има листче хартия, на което пише, че двама души са сключили брак въобще не ме бърка...С брак без брак - все тая. Ще видим колко щата ще го признаят.
А това дали си расист или не изобщо не ме бърка. Всеки човек има право да е ограничен колкото си иска. Просто в този форум се бъркат понятия като ционизъм, глобализъм, интернационализъм, расизъм и патриотизъм и се смята, че като си патриот не може да си глобалист и толерантен към други хора. Абе правете каквото си искате - животът си е ваш. Аз знам какво ще правя с моя. В крайна сметка ще се види докъде ще стигне всеки от нас и ще стане ясно кой е избрал по-правилния или по-неправилния път.![]()
Разбира се след като служиш за циониската кауза, ще ти се даде поле за изява, но и ние националистите ще се борим докрай!
“Поживем – увидим"
![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Само едно не разбра - не служа на никого. Колкото ти служиш толкова и аз. Всеки човек ли, който е толерантен, упорит и нерасист, квалифицираш като ционист. Научи най-накрая значението на тази дума...Първоначално написано от Goebbels
Пояснявам: глобалист си. Не си тъпанар, то си личи, но заблуден глобалист. Което понякога е по-лошо, защото ако беше тъпанар нямаше да се хабя да споря с теб, обаче като имаш капацитет поне го развии правилно... Но ти си от другата страна и се бориш за друго, така че наистина е безмислен спор.Първоначално написано от amk933
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!