Хахахахаха. Империализмът има мноооооого малко положителни страни. Образование, инфраструктура и медицина - това е. А колко племена и раси е разделили, колко труд е експлоатирал, какви зверства са прилагани специално в белгийските колонии по Конго - защо не споменеш тях? Ами търговията с роби? И единствената цел на Запада са били повече материяли, места за живеена на хора и търговия. Това е. Нищо не е направено от топли чувства и приятелско отношение. А колко диаманти, злато и ценни метали са откраднати от там? И аз това го казвам, като човек, учещ историята от американската и преспектива.
Защо идват в Европа, като ни мразят? Аз да съм казал, че ни мразят? Имат за какво да ни мразят, но по-цивилизованите от тях не ни. Защото за разлика от такива расисти като теб, те не са достатъчно тесногръди и кухи... Аз познавам няколко човека тъмнокожи и са много по-стойностни от теб - белия расист!
И чакам коментар на поста с еднополвите бракове в Америка, защото видях, че доста стратегически го пропусна.