.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Град
    София

От къде си купувате дрешки?

От къде си купувате дрешки?Държите ли да са маркови или носите каквото ви вземат вашите?

Град
    Бургас
    Ами все още от магазина, не са почнали в аптеките да продават. Ами няма такова нещо нашите да ми взимат дрехи. Тва беше кат бях малка. А аз не предпочитам дрехите да са ми некви много маркови. Предпочитам да са удобни. Е сега трябва и да ми харесат.

Фен
    Град
    SOFIA
    Nqmam si to4no opredelno mqsto otkadeto da si kupuvam drehi !
    Kato mi haresa ne6to si go kupuvam !!!
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    от магазина, нямам маркови дрехи
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

някъде имаше такава тема.
    ама... обичам вторите употреби и дрехите с дефекти. 95% от това, което нося, е от подобни места. пък то и марковите са ми от дрип шоповете.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

младежа_18
    Guest
    Нямам много дрехи,но са маркови или "полумаркови"(уж маркови ама не се знае) повечето.
    Ако съм с анцуг и няма да играя варварски спорт(бокс,футбол,много потене във фитнеса) съм с марков анцуг(то засега имам само 1 марков).
    Ако играя варваски спорт съм с парцаливо долнище което като скъсам за пореден път или омажа няма да ме е яд.
    Дънки имам само едни сега,здрави са,пише като да са маркови,ама бяха за 60лв само и пише,че са произведени в Турция,което ме кара да се замисля.Имам и едни китайски дънки,които обувам като ще поройствам,напивам,оливам, ия се и т.н..Другите са ми стари съдрани чифтове.
    Тениските засега са обикновени повечето,но сполучливи имитации на оригинални.
    От официалните дрехи-ризи и панталони,купувам италиански и такива от тоя калибър без да се прекалено скъпи.
    Маратонки вече нося само маркови,може да не са много скъпи,но да са маркови,все пак не съм циганин.
    Нашите не ми купуват дрехи без мен и моето одобрение напоследък,но се опитват да ми ги вкарват такива оферти.Тъпото е,че и аз трябва да искам тяхното одобрение за определена дреха,трябва да я видят,да я пробвам пред тях и тогава я взимат.Кво да правиш,така е с чуждите пари...
    Якета нося задължително кожа или стилни,не тия новите модерни педерастии.

Най-вече от Витошка и Пиротска. Също така ми донасят от Италия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Купувам си дрехи от там,от където си харесам.Маркови почти нямам.

"Купувам си дрехи от там,от където си харесам.Маркови почти нямам."

Това бях аз!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    От там където най-много ми харесват
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Ami imam mn drexi i vs sa markovi

Guest
    Държа да са маркови...купувам си главно от Insomnia,кецове и nike,adidas за трениовките обувки ...

Майка ми ми дава парите в ръката (карай, че рядко става да ида да си ксупувам някакви дрехи) аз отивам във Варна.. Обикалям вторите употреби, пазари някфи.. Бутици - никФи

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    От евтините магазини и от "На тъмно".
    Нямам дреха по-скъпа от 60 лева.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    най-често от Open..

Ми града ми е малък,тъка че нямам голям избор нито от маркови магазини,нито има разнообразие.Не че ми трябват маркови дрешки де.

hah ne e zaduljitelno da sa markovi.. prosto da sa udobni a ot kude.. mii ot razli4ni mesta

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Lucksito
    Ami imam mn drexi i vs sa markovi

I AZ SI KUPUVAM MARKOVI AMA NA6TE TAKA SA ME NAU4ILI 6TOTO I TE SI KUPUVAT TAKIVA TAKA 4E MNOO QSNO 4E I AZ 6TE GO PRAVQ

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Зависи...за маратонки държа да са оригинални маркови (държат много повече от българските или някои ментета)..а за другите дрехи предполагам като повечето хора от разни каше магазинчета и бутици с уж маркови дрехи..имам и доста маркови но да ви кажа понякога немарковите не им отстъпват по качество така че...няма голямо значение!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Всичко маркова ми е от втора ръка...
    Дрехи си купувам от не много скъпи магазини... Или от секънда.
    Нашите нямат думата, но майка ми много обича да се ровичка из втората ръка ( тя може да шие, и много се кефи да вземе някоя парцалка и да си прави експерименти с нея), и често изравя някакви готини блузки, които после носим аз и сестрата.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Sabotage,Na tumno,malkata insomnia i drugi podobni no po rqdko...ne se gordeq 4e sa nekfi koi znae kfi za razlika ot nqkoi tuk! Prosto ot tam si pazaruvam i tfa si e !
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми купувам си дрехите от магазини за дрехи-логично е. Иначе обичам дрехите ми да са маркови и почти всички са такива де. Пък единственото участие на нашите в купуването на дрехите ми е,да ми дадат пари хахха
    f@nt@zi@

Guest
    за мен дрехите не са кои знае колко важни но съм свикнала от малка да нося фирмени дрехи и фирмено бельо и никои да няма като моите за това си4ките ми дрехи са от MALL OF SOFIA любимите ми марки са KILLAH,BENETTON,SISLEY,ESPRIT,VERSUS,MNG,MISS 60,
    и някои други .Италиянски дрехи нося на ZARA

-
    -

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфу, живея в град, в който единственият фирмен магазин е на Motor Jeans, там има и малко LittleBig парцалки, другите по-големи, лъскави магазини са нашибани с дрехи от Илиянци

нося квот си харесам, от обикновени магазини, когато съм някъде по екскурзиики имам навика да си купувам някой марков парцал, само тогава съм сигурна, че е наистина оригинален
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    on the dark side of the moon
    Imam i markovi i vtora upotreba....Kogato ne6to mi haresa ne gledam otkude e..a si go vzimam..primerno ne durja na potnika da ima po4ti nezabelqzan znak na markata, sled kato moga da si vzema sa6tiq za dvoino po -malko pari, bez emblema.....No imam obuvki i za 10 lv ot moito selo.....i pantaloni za 80 evro ot Franciq.....i dvete ne6ta si me radvat \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си