- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Непостоянен
Здравейте, имам един проблем от който много се притеснявам, много съм непостоянен във всяко нещо.
Като започна едно нещо и ми умръзва след 1-2 седмици или 1-2 месеца.Защочна ме притеснява, защото съм вече на 16 години и вече нали трябва да помъдрея да съм по постоятелен ама не...най-вече се притеснявам за любовта.Да не взема да се развеждам пре няколко годининаправо работат си е до реване.Незнам вече какво да пробвам да съм по постоятелен дайте предложения.
Изчакай да пораснеш ... Лесно е!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е то не става така "От днес съм постоянен"Може би с времето ще се промениш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Виждам,че си циганин и работата си е за притеснение-време ти е за жена,деца...Дано поне в кражбите на жилязу да си постоянен.Първоначално написано от glymo14
![]()
Така ,... да не тръгваме да се обиждаме.... несъм циганин спокойно.Първоначално написано от golqmumnik
Незнам - може би с времето ще се оправиш. Все пак може още да си в побертета.Все пак момчетата по-късно започват и свършват. Незнам по-добре се опитай да се промениш.
Никога не излизаме от негоПървоначално написано от vas4e3to0
![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Страхотно - аз вече излязохПървоначално написано от TheSickMind
но да не спамим , че ще получим един бан
![]()
"защото съм вече на 16 години и вече нали трябва да помъдрея да съм по постоятелен .. "
мм не .. грешни изводи ..![]()
![]()
бту за тези години малко хора са се постарали да бъдат зрели и в крайна сметка защо?? За какво?? След като така или иначе след 20 нататък живота ще те принуди да си такъв .. идеята ми е .. че имаш още годинки да израстваш .. сега това да ти е проблема ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз бях по едно време така... за 20 секунди Metallica->Simple Plan->Cannibal Corpse![]()
![]()
![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
О МЪ ГЪ... да както и да е
Успех в начинането
![]()
Т'ва да ти е проблема. Повечето ти връстници даже и не си помислят, че трябва да порастват някога.
Някой ден, когато ти писне да менкаш гаджета, проумееш какво наистина искаш и намериш момичето, което те допълва, надали то ще ти омръзне след седмица-две, месец-два. Примерно.
И дума постоятелен няма.Има "постоянен".
Ами всички са прави![]()
![]()
ЛОЛПървоначално написано от TheSickMind
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: за къде си се разбързал??? До жена и деца има доста време споко!![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
+++Първоначално написано от sasha_90
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...