- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бележници
Хей хора я кажете как "тунинговате" (хахаха) бележниците си .. аз по моя лепя стикери и примерно програмата я правя X - образно, в смисъл пиша часовете не както е реда " ______ " а по диагонал
примерно:първи час пиша в посока "/" а в втори "\" и накрая става като мрежа .. хаха дано въобще някой ме е разбрал какво искам да кажа
-- и така де искам да ви попитам какво правите по бележника си дайте някаква цепежна идейка
ps: наясно съм, че темата не е някаква супер-сериозна но ..![]()
Аз не му правя нищо.
Едно време и аз така си писах програмата, но сега предпочитам да си е по нормалния начин![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хахах.. аз нищо не му правя... е! само го правя на баницаНе бе.. базикам се.. Нищо не му правя
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мога да ти дам идея примерно да го обвиеш в някъква шарена хартия .. знам ли.. можеш примерно да пишеш имената на учителите и на предметите с различни химикалки.. и така.. нищо особено![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Нямам бележник! :P
Иначе идеите, които ми хрумват е да го сложиш в някво цветно фолио, да го сложиш в някаква хартия или да му налепиш някакви лепенки.![]()
В нашето даскало определено ще направят проблем за различните цветове.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Нищо не му правяИначе добра идея имаш
![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Никакви украси не му правя... след като класната лично уви всеки бележник, не искам да пипам.
Много прави жената, ама ние сме... >.<
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Предишни години съм го обвивала с цветни хартий ама тая година за ся нищо няма да му правя.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ми даже не си пиша и програмата..една мацка ми я пише..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Моя стой в класната и като завършим ни ги дава :P :P :P
em ideq e da dokopa6 cveten printer , rovi6 v neta izkopava6 nqkoq qka kolica li motor ili kvoto te kefi printira6 na A4 i podvurzva6 . 6ti zavijdat ako go napravi6 kato sveta![]()
еми лепя му някакви пеперуди или цветенца отпред на корицата.. да се различава от другите..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Нищо не му правяя... харесва си ми и така
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Той не заслужава грижи!!!![]()
Гррр гадно училищее !@#$%^&*()
красив или не,пак накрая на годината ще го дам намачкам,без подвързии и тем подобни
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз моя бележник... чакай аз нямам... ама иначе отговорниците на класа ги събират и пишат всичко.. пък мое задължение е да го нося, другото е хабене на мат'риал![]()
Не му обръщам особено внимание. Сърдита съм му и не заслужава украси. Служи ми за рамка за снимки отзад на гърба.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
спойлер , bodykit , Син Металик , 19" гуми , АBS , ..Първоначално написано от SuperFresh
![]()
По темата: еми не му правя нищо , просто му слагам един кламер с който прикрепям Ученическата карта и с тоя кламер си го разпознавам от другите или по често на него пиша " AC MILAN 1899"