- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов.
първата любов питат, майна, не първата свалка.Първоначално написано от bananjanet
Да, наистина жалко. Не толкова заради времето, то сякаш отлетя, повече заради красотата на взаимоотношенията. За жалост, накрая вече бяха опорочени, както при повечето случаи на приключване на връзка.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
The only truth they can accept is their own.
Ами аз дори нямах щастието да бъда с моята първа любов. Но сега като помисля е по-добре така както стана. Много ме е боляло, но сега имам едни спомени, на които не отдавам кой знае какво значение. Концентрирала съм се върху сегашната си любов.
С моята 1-ва любов се запохне в училще в 1-ви клас.
След 7 години тръгнахме всичко беше прекрасно но се разделихме за 4 месеца по нейна вина . След тва пак си я върнах . В гимназията пак се скаравахме за по малко , но се обичахме и се събирахме . В началото на 11-клас вече тръгнахме и сичко super . Завършихме тази година. Пак сме заедно (ако може да се нарече така...) , но преди 1 месец разбрах, че се е влюбила вече в друг и ми е мн скапано... Повече от половината си живот сам с нея , а сега чакам да ме остави ... и незнам как ще продулжа просто .....
^ едни вафли да си виждал тука?![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
не съм изпитвал
любов
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Как се запознахте? - 1 ден докато се прибирах от училище ...
Колко време бяхте заедно? - като приятели 1 година,а след това и като двойка - 8 месеца
На колко години бяхте? запознахме се на 13 ... разделихме се окончателно на 15-16 по най - тъпия начин![]()
![]()
Първата любов ? Ще кажа за първата истинскаПървоначално написано от mOBSCENE
1.Еми беше си чиста съдба.Той ме намери в скайпТогава живееше на 200км от мене как стана този фокус и до днес ни е интересно
![]()
2.Еми почти 2 години , ако трябва да съм точна 1г.8 месеца и 9 дни![]()
3.Еми аз бях на 14 и нещо , той на 16 и нещо.Колкото и детско да изглежда скъсахме , когато аз бях на 16 , а той на 18 и времето ни прекарано беше чудесно![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.