- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- интересен въпрос :)
Искам да питам за нещо свързано с момичетата. При доста момичета съм срещал странна специфична миризма. Не е неприятно, но не е и като от парфюм, поне така си мисля. Ще дам пример: с едно момиче седим и се целуваме и миризмата се усеща доста силно или се возя в рейса до непознато момиче, което "излъчва" същия аромат. Какво е това и кога се получава ?
забравих да напиша, че мястото на този пост май не е за тази тема, но няма и коя друга и се надявам да ми отговорите.
Моля давайте компетентни мнения
tva gore bqh az sry za neseriozniq post no sega seriozno kato se zamislq ima edna mirizma koqto sam ose6tal pri okolo 4-5 momi4eta i e edna i sa6ta no nemoga da qobesnq kakva ezna4i naistina ima ne6to takova 6e pomolq o6te hora da dadat mneniqta si
има нещо вярно в това за тази специфична миризма ама според мене не се "излъчва" чак толкова силно. нещо мн ти е развито обоянието сигурно щом само като се целуваш я усещаш ...![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
oooo, ja stigai mom4etata miri6at ponjkoga
извинявам се че не съм душил момчета но не става дума за няква миризма на пот, немито или нещо подобно предполагам и не идва от ъ ... женския полов орган поне не е същото, миризмата от половия орган е специфична за всеки човек, а тази е една и съща не знам може и да е няква козметична измишлиотина но си мисля че е нещо друго за което не знам
Ларон prav si naistina ima nqkva mirizma i ne idva ot p.....kite im prosto samite te miri6at taka nz kak da go obesnq
na ne6to gadno li miri6em?oto4ni se!Първоначално написано от Laron
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
abe ti dobre li si
sigurno prosto si popadal na momi4eta koito polzvat edna i sa6ta kozmetika ili prosto s blizki mirizmi i za tova taka ti se struva
Не миришем на нищо, бре! Може да не са си мили зъбите девойките просто...
Феромони се излъчват![]()
az sam ot horata koito nadu6vat feromonite i moga vi kaja 4e ot tqh moje se poznaq nastroenieto koga sa vazbudeni primerno...![]()
hmmm....ami nz az li4no nikakvi mirizmi ne sue6tam , no biv6iq mi priqtel mi e kazval 4e imam mn gotini4ak specifi4en aromat kogato sym vazbudena... i ne go e use6tal samo pri menmoje to4no na takiva momi4enca da si popadnal
ФЕРМОНИ
някой ще обясни ли малко за тези които не разбират, не че съм някво лае амасъм от село и не съм много компетентна в тази област
![]()
миии... най-кратко може да се каже че феромоните са...естествени химични аромати, които тялото отделя и чрез тях привлича противоположния пол.
Абе и аз съм срещал нещо такова..Не, че е гадна миризмата, но пък при няколко момичета е една и съща.. xD
Първоначално написано от eliyiy