- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Езика ?
Момчета как ви харесва да се целува едно момиче ,така че да кажете евалата дет се вика ;Д смис да си върти езика ли , защото на момичетата тва не им харесва , на момчетата им харесва МАЙ . Аз съм пробвала и с двата пола ;Д Плс не ми се гаврете с темата.. Ако може някой да mи отговори конкретно какво се харесва най - много![]()
Ne sum 79ti nabor ei
На мен с момчето разбирасе ;D въпреки , че и аз съм пробвала с двата пола де![]()
Бавно е по-яко...изблик на чувства
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
цуни го по хyя, най ше му ареса.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
То си става на момента.Когато ти харесва човека,целуваш както ти дойде отвътре-нямаш време да мислиш дали му харесва или не.Като не му харесва ще се дръпне.![]()
апфф ..![]()
![]()
ми мога да ти напиша какво НЕ ТРЯБВА да правиш ..
не го яж ..
не го смучи ..
не го лигави ..
не си завирай езика до сливиците му ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хаахахаха напрао ма разбиПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
Replay?Първоначално написано от insomnia79
Нима знаеш,дали на мен ми харесва или не?
хЪ
е пЪк бъркаш. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бавно е дъ бест!Първоначално написано от AnzaRe
![]()
Я вземи тая твойта приятелка дет сте пробвали двете и ела да ти кажа кво ми харесва![]()
бзк ^^ миии да бавно е яко :Р
тва с въртенето на езика в една посока е много...и аз не мога да намеря подходящата думичка даже...все едно съм пуснал пералня в устата на приятелката ми![]()
Абе все е хубаво,стига да не е прекалено лигаво. Оо Големи философии в/у човешкия език...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Наистина, щом е с любимия човек, все е хубавоПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Като е набрал такава скорост с езика, че почне да те прожулва едва ли не... бери му лайката, че е любимия човек..Първоначално написано от Re5peC7
![]()
е, вие на центрофуга ли ви е пералнята?Първоначално написано от babity
![]()
И дори се опитва да достигне скоростта на светлината... Пък той е човека с опита... да му се не надяваш!Първоначално написано от Re5peC7
еехеее...Първоначално написано от babity
успокой го малко..намерете си вашият стил
бившата ми например обичаше да ме хапе, но и аз не се оставях и така си ходехме с надути джуки
щастливо семейство бяхме
![]()
Е, то и аз го принуждавам да прави каквото искам, ама понякога се изпуска, нали...![]()
Бавно,нежно..стига да е с моя човек все ще ми хареса.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
аз съм си казал одавна че има супер мн тъпаци във тоя форум,вие не ми вярвате.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Абе важното е да бъде бавно , с момчето което обичаш и да не се харете много![]()
![]()
Както и да е, но с любимия човек, на подходящото място и с желание.![]()
![]()
всеки си има предпочитания... Един харессва как се целувам,друг-не. Попринцип смяташ,че някой се целува добре,когато го прави в твоя стил![]()
задалжително искам да ме дере по гърба докато се целувамеи ест да не ме лигави
иначе мразим и да ме хапат...... г/д това
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes