.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Град
    София
    При мен са добре (поне мъжката де, в женската не съм влизал ), на едната стена има изписано IP на CS сървър
    |Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|

Нашата не е крайно лоша,но можеше по-добре.Не е малка стаята,има 3 пейки,доста шкафчета,едната стена е цялата с прозорци.Като почне часа вратата се заключва.Като влизаш пред теб има едно като параван и трябва да заобикаляш.Имаме огледало

Мега фен Аватара на xoxi
    Нашите съблекални са добри. Не се оплаквам още от тях.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Сега съм в ново даскало и са УЖАСНИ,целите стени са надраскани,смардът,от нашия клас сме 20 момичета и кат дойдат още толко от някой друг просто .А пъ миналата година бях в някво тъпо задръстено ОУ и бяха много по-добре

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    При нас се влиза от момчешката съблекалня в момичешката ;Д
    Малко неудобно, ноо
    Иначе има си пейка, доста широкичко е... абе има какво да се желае, но е окей.

нашите са екстра..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Нашите са хубави. Имат си пейки, закачалки, вратата се затваря и всичко, но аз все пак не се преобличам там. Предпочитам в тоалетните без да ме гледат другите, така или иначе рядко се случва да съм дошла с дънки за физическо.

Абе се оплаквайте . Нашта е по просторна има една мръсна пейка , вратат не се затваря , а стените са целите издраскани , кенефа е без врата и НА МЕНЕ НЕ МИ ПУКА ! Точно ми е през к**а , че ще ми видят някакви маймуни Д*пето
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами ние близко до училище имаме едни спортни зали и там ходим на физическо, щото моето училище няма салони за физкултура. И там е много хубаво, май скоро е направено. Съблекалните се заключват, имат душ, мивка, огледало. И са достатъчно големи

Не живея в България.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

на наште им правиха тая година ремонт ... Смениха вратите .. Сложиха още пейки и още закачалки ,а и боядисаха стените
    Неприлично Щастлива .. : )

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    оо наща си е суперр има си големи пейки, шкафчета и така нататък.
    Bitch! >.<

хах и нашата врата се затваря трудно щото нашия клас я развалиха иначе вътре е разделена на 2 и има 4 пейки, и има място за към 20 души амаа навсякъде ее изподраскано със какво ли не на кой ли имената няма там ама добре си е там все пак
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Град
    Wonderland
    голяма мизерия.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Имаме самo 1 стаичка не съм ходила... чух, че е мизерно (в елитно училище съм)

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ее,ти,пък,да те бием

*В Американския ли учеше?
    Не. Изобщо не е бг училище.

И съблекалнята е огромна с 6 пейки, специална стъклена преграда, за да не се вижда какво става вътре като отвориш вратата. В смис първо трябва да заобиколиш преградата. Има 3 мивки. Шкафчета за всички. Огрооомно огледало. 8 душа и 3 тоалетни - 2 нормални и една за инвалиди със специални дръжки и специална мивка. И всичко е керамика и инокс. Ааа и има ароматизатори - 2, които пръскат през не знам колко време и е много чисто.

Чисти се на всеки час.
    ццц кога ще се светнат и в България да направят такова нещо бе!?! Нашите съблекални са като посочените от авторката на темата - пълна скръб, мега тясно, нямам думи просто
    Fuck you You fucking Fuckers

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Еми нашите съблекални са две, съответно за момичета и момчета.Имаме по мивка в двете съблекални.Като цяло са добре
    и при нас е така..но се пак се нуждаят от ремонт..вратата на тоалетната не се затваря

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ама вие поне имате тоалетни в съблекалните ,а ние и това нямаме И когато имах за 1 път Физическо някъква чистачка отвори широко вратата и всички лъснахме.. и аз и викам.. Алооо ти кфо прайш тука ма? я изчезвай И оная ма гледа така Викам .. шЪ ма извиняваш ,ама мисля че не е хубаво да влизаш ,докато се преобличаме,че даже и да отваряш вратата да се види всичко и онаяя пак Викам.. не ме гледай така,а излизай ! ... И в наща съблекалня смърди и са надраскани стените,аа да.. най-хубавото от съблекалнята е ,че има некфи закачалки.. смятайте на какво се радваме! на някъкви смръдливи 10 закачалки Смятайте колко е зле.. а пък като си имаш на впредвид ,че от класа сме 20 момичета и кат дойдат още толкова и айде вари се преобличай...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    при нас е ебати ужаса...
    не съм виждала съблекалните,защото не сме ходили в салона(зашото бил малък,мръсен и някаквии др.простотий)
    а трябва да се преобличаме с класната стая..пред камерите

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    така ...ние като дойдем ,предните мацки не са се преоблекли ..и щото влизаш има коридорче в което има тоалетна влизаш пак през друга врата има стая с пейки (4-5 ) и закачалки и ние се преобличаме в една 3та стаичка която едно време май е била баня щото има душове ама без душа...само кранчета...май не ме разбрахте невър майнд,...преобличаме се и шото в малката 3та стаичка има 1 пейка няма място за всички....обаче поне момчетата не си затварят вратите и винаги мога да видя прекрасна (дали е толкова прекрасна не съм сигурна :Д) задна гледка
    The same..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ужасна е..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    ужасна е..
    вчера като играхме физическо и бяхме някъде 40 момичета напрааоо. no coment!

Ние се преобличаме или в коридора, или във физкултурния салон, който е по-малък от класната стая С момчетата се редуваме- веднъж ние в салона, веднъж те...абе ужас
    Cappuccino Princess ^^

Град
    Galapagar
    ^ признавам ,че при теб е по-зле

Град
    Galapagar
    Ах как си мечтая за такава:

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Бляк. Това е ужасно. Как лошо съм се научил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си