- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съблекалните в училище
При мен са добре (поне мъжката де, в женската не съм влизал), на едната стена има изписано IP на CS сървър
![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Нашите съблекални са добри. Не се оплаквам още от тях.
И спря да се върти за миг земята..
Сега съм в ново даскало и са УЖАСНИ,целите стени са надраскани,смардът,от нашия клас сме 20 момичета и кат дойдат още толко от някой друг просто.А пъ миналата година бях в някво тъпо задръстено ОУ и бяха много по-добре
![]()
При нас се влиза от момчешката съблекалня в момичешката ;Д
Малко неудобно, ноо![]()
Иначе има си пейка, доста широкичко е... абе има какво да се желае, но е окей.
Нашите са хубави. Имат си пейки, закачалки, вратата се затваря и всичко, но аз все пак не се преобличам там. Предпочитам в тоалетните без да ме гледат другите, така или иначе рядко се случва да съм дошла с дънки за физическо.
Абе се оплаквайте . Нашта е по просторна има една мръсна пейка , вратат не се затваря , а стените са целите издраскани , кенефа е без врата и НА МЕНЕ НЕ МИ ПУКА
! Точно ми е през к**а , че ще ми видят някакви маймуни Д*пето
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
на наште им правиха тая година ремонт ... Смениха вратите .. Сложиха още пейки и още закачалки ,а и боядисаха стените![]()
Неприлично Щастлива .. : )
оо наща си е суперр има си големи пейки, шкафчета и така нататък.
Bitch! >.<![]()
хахи нашата врата се затваря трудно щото нашия клас я развалиха
иначе вътре е разделена на 2 и има 4 пейки, и има място за към 20 души
амаа навсякъде ее изподраскано със какво ли не на кой ли имената няма там
ама добре си е там все пак
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
голяма мизерия.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Имаме самo 1 стаичкане съм ходила... чух, че е мизерно (в елитно училище съм)
![]()
ццц кога ще се светнат и в България да направят такова нещо бе!?! Нашите съблекални са като посочените от авторката на темата - пълна скръб, мега тясно, нямам думи простоПървоначално написано от amk933
Fuck you You fucking Fuckers
и при нас е така..но се пак се нуждаят от ремонт..вратата на тоалетната не се затваряПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Ама вие поне имате тоалетни в съблекалните ,а ние и това нямамеИ когато имах за 1 път Физическо някъква чистачка отвори широко вратата и всички лъснахме.. и аз и викам.. Алооо ти кфо прайш тука ма? я изчезвай
И оная ма гледа така
Викам .. шЪ ма извиняваш ,ама мисля че не е хубаво да влизаш ,докато се преобличаме,че даже и да отваряш вратата да се види всичко и онаяя пак
Викам.. не ме гледай така,а излизай !
... И в наща съблекалня смърди и са надраскани стените,аа да.. най-хубавото от съблекалнята е ,че има некфи закачалки.. смятайте на какво се радваме! на някъкви смръдливи 10 закачалки
Смятайте колко е зле.. а пък като си имаш на впредвид ,че от класа сме 20 момичета и кат дойдат още толкова и айде вари се преобличай...
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
при нас е ебати ужаса...
не съм виждала съблекалните,защото не сме ходили в салона(зашото бил малък,мръсен и някаквии др.простотий)
а трябва да се преобличаме с класната стая..пред камерите
The same..Първоначално написано от bloodyF
вчера като играхме физическо и бяхме някъде 40 момичетаПървоначално написано от ByK
напрааоо. no coment!
Ние се преобличаме или в коридора, или във физкултурния салон, който е по-малък от класната стая![]()
С момчетата се редуваме- веднъж ние в салона, веднъж те...абе ужас
![]()
Cappuccino Princess ^^
^ признавам ,че при теб е по-зле
![]()
Ах как си мечтая за такава:![]()
![]()
![]()
^Бляк. Това е ужасно.Как лошо съм се научил...