- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съблекалните в училище
Първоначално написано от elito0o0o0
Нашата е горе долу толкова голяма-имаме около 3 дъълги пейки,имаме си и прекрасна толетна и баня с три прегради и 3 душа.Стените са такива като на снимката..Абе добре сме си а и сме само един клас а не няколко..
Нашите са хубави..само каде на момчетата не са отворени душовете
...иначе им правиха основен ремонт преди някой др годинка.
Хубавички са .. хаха не е кой знае какво ама![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Моето училище изобщо нямаше спортна база. Направиха ни на 6 дневна седмица като в един от дните имахме само физическо. Ходихме на различни стадиони, на басейн, на Витоша, на тенис кортове. Една специализирана спортна база си има добра съблекалня.
Ха вие поне това имате .. в нашето даскало дори нямаме собствен физкултурен салон (ходим във физкултурния на др. училище, който е в окаяно състояние). И един час го караме 2 класа (най-малко). А за съблекалнята да не говорим .. една малка стаичка с един проснат дюшек и преди имаше 1 малка пейка, ама сега не знам ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Нашата е леко по модерна..Къде фърчите..Най-малкото ще се хлъзга на тоя гранитогрес,пейките са малко,шкафовете не се заклчват,тоалетната също..Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ох.. когато дойде време за часа по физическо ии.. напраоо умирамОф ужасно е хора!..
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Дай снимка да видиме за какво иде речПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Стачка,не много голяма,с една голяма дълга маса по средата и две пейки.. не смятам,че е много удобна,ама кой те пита,или пък навън-ако е по-удобно..
хаха
Нашите са ремонтирани...Имаме (в женската) 4-5 специални стаички за преобличане,една с тоалетна,две пеики,рафтчета,огледала...Х ресва ми(аз съм заек в това училище)![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
малки.. една пейка няма светлина вратата не се затваря.. кофти![]()
Средна по големина стая
Покрай стените има пейки
Затваря се и е гд чисто
..
добре е общо взето