.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

След първия път

Здравейте, от скоро съм тук.. вероятно има такава тема,но не ми се търси.Таа, наскоро го направих за първи път ии нямаше кръв и прочие.. болеше ме после 1 ден след акта. Днес пробвахме пакк.. по-лесно влизаше, но пак ме болеше при акта ( е, не болка за умиране) и след като свършихме ми мина ( не като предния път да ме боли ден след това)
    Та, въпроса ми е .. кога ще мога да правя нормален полов акт ИЛи при вас кога се случи, дами?
    If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !

Голям фен Аватара на stelit0
    при секи е строго индивидуално

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    при Всеки е строго индивидуално

с практиката идва удоволствието тряя свикнеш там да се пъха нещо така да се каже

Град
    незнам
    при моята приятелка мисля че беше около 4-5 път но пак зависи колко си опитен
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Само за информация .. на колко си ?

17
    If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Оф, напълно ноемално е.. Дори след като го правиш редовно и като спреш за определен период от време след тва отново ще боли малко в началото..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Аман вече , то бива тъпотия , ама... Що не потърси из нета?! Онзи прозорец на google в горният десен ъгъл за какво е?! Не ми се търсело, е ми и аз като те гръмна ще кажа в съда , а ми мързеше ме да помисля какво правя! Бахти и бавноразвиващите... След 10000000000000дният път ще почнеш да изпитваш удоволствие , а огразъм едва ли някога ще получиш. ЧЕСТИТО! После очаквам и тема - "Бременна ли съм?! ХЕЛП!"
    Станислава

Еми.. всичко е строго индивидуално.. Примерно мене не ме болеше по време на акта или след него, но за сметка на това пък толкова кръв изтечеее.. че ми става лошо като си спомня..
    Спокойно, най-много още 1 2 пъти да те позаболи малко и .. най-общо казано, ще става все по-хубаво след всеки следващ път (в началото).

Повече от фен
    От доста време го правя, но още ме боли..
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Та, въпроса ми е .. кога ще мога да правя нормален полов акт ..... Това обаче ме изкефи ;д Ами както ти каза строго индивидуално е Нормално е да има болка,а и както сама каза не е болка за умиране С практиката всичко ще е наред
    Добрите момичета чакат принца на
    белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.

никога,щом на втория път те е боляло,забрави за нормален полов живот.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Re: След първия път

Цитирай Първоначално написано от Sarchet0
    Здравейте, от скоро съм тук.. вероятно има такава тема,но не ми се търси.Таа, наскоро го направих за първи път ии нямаше кръв и прочие.. болеше ме после 1 ден след акта. Днес пробвахме пакк.. по-лесно влизаше, но пак ме болеше при акта ( е, не болка за умиране) и след като свършихме ми мина ( не като предния път да ме боли ден след това)
    Та, въпроса ми е .. кога ще мога да правя нормален полов акт ИЛи при вас кога се случи, дами?
    Има момичета , които нямат химен. Така са се родили. Малко са , но ги има , явно ти си от тях.

Честито.

БТВ тав , че си от скоро тук не ти пречи да си тръгнеш още по скоро от тоя форум преди да си претърпяла сериозни увреждания.

уникални сте?? А ти замисли ли се че като те боли може да си бреммена ;xxx

Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    уникални сте?? А ти замисли ли се че като те боли може да си бреммена ;xxx
    МОЛЯ ТЕ САМОУБИЙ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си