.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Някои момичета харесват срамежливи момчета...е повечето лоши,но и пълни с изненади,когато момичето е сигурно,че познава перфектно момчето и вече е разбрала "способностите ти" и става скучно,затова изненадите предпазват от скука.Ще и стане интересно да разбере какво още има...разбираш ли ?
    Бъди пълен с изненади
    I caN't tasSte my liPs,
    cOulD yoU dO it fOr mE?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    наистина някои момичета харесват срамежливи момчета,но има и момичета които също не биха направили първата крачка....така че най-добре се стягай няма от какво да се притесняваш вместо да се питаш "ами ако не бях толкова срамежлив,дали щеше да се получи"

Град
    BurgasS
    аз пък например мразя срамежливи и сериозни момчета с които няма какво да си говорря..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Re: Не ми върви с момичетата

Цитирай Първоначално написано от quattro
    Здравейте, незнам от къде да започна.Абе накратко казано не ми върви с момичетата.Може би, защото съм доста срамежлив, когато видя хубаво момиче просто не смея да го погледна в очите, камоли да го заговоря - имам чувството, че ако го заговоря ще ми се изсмее и ще ме подмине.Работата е там, че се преместих в друг град и рядко се прибирам по родния край и тук нямам толкова приятели, преди съм си имал гадже, но беше доста отдавна а и тогава бяхме малки и добре че тя настояваше да се срещаме - аз немога да направя такова нещо - незнам защо.Мисля, че не съм грозен тренирам си редовно, забавен съм, поне така смятат приятелите ми, не пия, не пуша, не употребявам наркотици.Абе общо взето нормално момче - нищо особено.Та така, ако някой може да ми даде съвет как да постъпя - ще съм му благодарен.Знам, че проблемът е в мен, че съм срамежлив, стеснителен и винаги се подценявам,но... ...незнам.

като за начало разбери, че не си "нищо особено" ... напротив мога да ти кажа, че от описанието мисля, че си прекалено добър .. проумей го т'ва, че на света няма друг като теб, че си специален ... трябва сам да се харесваш, за да те харесват и другите ... а доколкото момичетата- рано или късно ще намериш твоето

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    пий, пуши, и наркотици взимай. Така куpвите сами ше дойдат.
    Страхотен съвет, наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си