- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя!
Майка ми на 24 е родила първото си дете....
Друг коментар по темата нямам.
Лапета...Ходи да те на*** и да те зареже,щом толкова искаш.
![]()
![]()
Не виждам какво лошо има да се треснете. Да не би нещо лошо ще ти направи? Няма да те изкорми, я. Секса е хубаво нещо бе хора. А че не иска нищо повече, то е ясно. Ама наистина трябва да попораснете и ще разберете.... Просто на 15 виждате нещата по един начин, а на 25 по съвсем различен. Но защо ли пиша това като на тази вазраст вие винаги си мислите че сте прави и никой не слушате... Абе,.. забавлявайте се!!!
Ооо убий всякакви надежди, че иска сериозна връзкаПървоначално написано от Gercho0
Момчето е с теб, за де те оправи и после ще те зареже - 99,9% сигурация. Тва че сигурно ти говори мили думички и ти обеснява как цял живот ще е с теб изобщо да не ти прави впечатление - не забравяй факта, че един мъж е готов на всичко, за да вкара жената (в твоя случай момичето), което иска в леглото си
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Абе толкова ли няма момчета който са горе-долу на твойта възраст,а се занимаваш с чичковци![]()
Първо искам да ти кажа,че май тва не е законно..но не съм сигурна.
Второ,съмнявам се ваще като разберат с къв "батко" си имаш работа, ще ти се зарадват много.
Трето-Абе ти си знаеш,че е само заради секса...според мен не си струва!
ДА !!! Така е ! Веднага го хващай и го води да правите секс ! Момчето има сериозни намерения, сигурно ще ти връчи годежен пръстен![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
може и да стане нещо, но 20 % според мен иска само да те вкара в леглото
ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!
исках да кажа 80 % иска да те вкара в леглото
ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!
Само едно момче ли има подяволите?!
Неможеш ли да си намериш някой,който да ти допада и да е горе долу на твоята възраст?!
Не мисля ,че е толкова трудно!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!