значи гледам че има мн разнообразни теми та и аз да задам няколко въпроса.
За да не ги пускам по отделни теми ще ги напиша в 1
1.Значи случвало ли ви се е учителите да ви вземат мобилния телефон и да не искат да ви го връщат??
2.Кой е любимия ви предмет в училище!
Първоначално написано от travmiriaN
не
няма такъв
1. мда, но в крайна сметка го връщат
2. ФКС
3. Въпросително изречение завършва с въпросителен знак! Или съм объркал планетата?!
телефон не са ми вземали, но като бях 9ти клас, класната ми взе картите и ми ги върна в началото на 10ти клас![]()
любим предмет нямам, всяка година се променят предметите по които съм силна.....ааа като се замисля Английския сякаш....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не са ми вземали нищо
може би математика![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Абе ГСМ не, ама на няколко пъти са ми взимали карти по английски в 8 клас. Кога ли ще слушам неща, които зная, вместо да играя покер в час...
Иначе любим предмет - в 8 клас беше английският, защото се гаврехме тотално с учителката в часовете (доколкото седяхме). Сега в 9 клас се очертава пак английският да е як.![]()
1.Еми 1 ,2 пъти,но са ми го връщали.Първоначално написано от travmiriaN
2.Може би Биология..а може би нямам такъв
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
![]()
Поредните идиоти сте вие,щом се гаврите с учителката
Постави се на нейно място и да видим тогава
![]()
![]()
ехх ехх.. Българията няма да се изчисти от идиотчета![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
1-Не са ми вземали нищо
2-Нямам , всички са проклети
Не съм давала повод,за да ми взимат телефона.![]()
2.История,Биология и Англ.ез.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
На мен все още не са ми взимали телефона.. Но на тези, на които им го взимат след края на часа им го връщат.. А колкото до любимия ми предмет - може би историята и английския.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
1. Еми на мене никога не биха ми го взели, първо защото внимавам в час и не се занимавам с глупости като другите, и второ, че не си нося телефона![]()
![]()
Иначе на някои хора от класа са им взимали телефоните, но в края на часа им ги връщат.
2.Англииски)
1. Не са ми взимали телефон... впрочем не съм ставала и свидетел на такова нещо.![]()
2. Математика и чуждите езици.
Объркал си планетата, защо в турския и още няколко езика изобщо няма въпросителни знаци...Първоначално написано от Tempest
![]()
1.Класната ни е заплашвала милиони пъти,но никога не е вземала
2.Английски!
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
1. не,не се е случвало.
2. литература
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
е чакайте и аз да си отговоря![]()
1. Да , взеха ми го и ми го върнаха когато ми дадоха стипендията 15 дена някъде бях без телефон!
2. География и Биология!! мноо ме кефат 2-та предмета