- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали ще мога...
ела ела..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
трябва ли да си водя бодигарди: D : D : D : D
m to da si div e dobre sees
не повече от 15 ;с
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
е тогава по-добре да не идвам,дори и хубвао женско да си..
m to da si div e dobre sees
ех. горкия садар... дано да те хване някой тебе..
задник съм.
За мен не е ...Първоначално написано от vesito0
По темата: Толкова ли си зле че се занимаваш с 14 годишни?![]()
Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.
На 18 си е човек - кво се занимаваш с 14 годишни о.О
Е как няма да ти е сладко, когато само пред деца можеш да се чувстваш велик...Първоначално написано от Lettuce
Situatin normal-All fucked up...
ма те сега влизат в гимназия миличките ти излизаш от там....ма боже как мое да сте на 1 акъл...зле за теб или прекалено добре за тях според темата определено доста зле за теб
![]()
Абе браточка ... много прокорорски си се забъркал ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ебати тъпото парче,дето си и после момичетата били курви ами докато има такива като тебе няма как да е иначеПървоначално написано от limonadko_RS
![]()
Първоначално написано от Rhype
![]()
![]()
прав си..!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от gazara92
пссст..
С тая розова тениска и евтината пура определено създаваш усещане за величие. Въшкари нещастни, не знам от`де се пръкнахте толкова много.Първоначално написано от Lettuce
Another version of the truth..
Гледай бащите им да не ги хване амбиция само. Иначе правиш квот знаеш.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Скрий се някъде ве олигогрен
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
mi ako ti dawat - ok, ako ne - ostavqi gi ;ddd a i ne mislq 4e sexa e nai - wajnoto, ti im pokaji purwo, 4e naistina si 4oweka, s koito biha go naprawili i togawa o4akwai neshto, a ne da im kajesh wednaga 4e iskash sex i towa e![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."