.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Какво да правя?

ЗДР хора!
    Моля ви дайте ми съвет!Аз съм на 14 (без 2 месеца) и харесвам едно момче(Д.) ,а и зн че и то ме хар защото най-добрия му приятел (Т.) ми каза това. Днес ще се видя с въпросното момче(Д.), с Т. и една приятелка. Подозирам че Т. е казал на Д. ,че и аз го хар и нз как да постъпя. От една страна искам да го целуна, но от друга не зн как ще го приеме ако го направя. Да изчакам ли той да направи първата крачка с целувката или аз да действам?
    ПЛС пишете!

Град
    Варна

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от tweety95
    ЗДР хора!
    Моля ви дайте ми съвет!Аз съм на 14 (без 2 месеца) и харесвам едно момче(Д.) ,а и зн че и то ме хар защото най-добрия му приятел (Т.) ми каза това. Днес ще се видя с въпросното момче(Д.), с Т. и една приятелка. Подозирам че Т. е казал на Д. ,че и аз го хар и нз как да постъпя. От една страна искам да го целуна, но от друга не зн как ще го приеме ако го направя. Да изчакам ли той да направи първата крачка с целувката или аз да действам?
    ПЛС пишете!
    и двамата ще осетите кога е дошъл подходящия момент,знам че звучи абсурдно,но няма друго обяснение Успех

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    я най - добре говори с момчето, той казал, оня казал - глупости.....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен
    Наистина няма да е зле да си изясните очи в очи нещата преди да правиш,каквото и да било.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Щом си сигурна че и той те харесва . Не се чуди , а действай. Директно го целуни.

Очи в очи трудно ще го направят, на 14 са..., но подкрепям идеята да действаш направо. Успех!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз съм на мнение, че то просто си се усеща, ако се приближите малко, гледате се, такива работи. Разбира се кога е момента

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ми... то е ясно, че ще ти отвърне на целувката, щом те харесва, но ако искаш изчакай днешната среща да видиш дали той ще се "престраши" да те целуне и ако не - няма нищо лошо в това ти да го направиш следващия път
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Супер фен
    Господи та ти си малолетна ...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Ами по-добре го питай дали наистина те харесва , защото ако го целунеш и той не те харесва и те бутне направо ще умреш от срам

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Ами по-добре го питай дали наистина те харесва , защото ако го целунеш и той не те харесва и те бутне направо ще умреш от срам
    Ти си изключително глупаво същество. Прочетох ти темата и те помислих за тъпа, сега чета коментара ти и се убедих.

По темата - ако го харесваш отиваш при него и го целуваш, няма от какво да се притесняваш.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Вече не всички момчета правят първата крачка, действай ти.

ох деца... прави това което ти е на сърце... по дяволите та ти си на 14 [-o< без два месеца
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

лове съкс хард. !
    целуни го, няма какво да направи ..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Не намесвай други хора в отношенията ви ... Говори с него, не е важно какво ти е казал Ц,Ф,Й,В,Г ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Господи та ти си малолетна ...

----------
    о да .. и какво от това .. ???
    Да обичаш е като песен да пееш..Но няма песен без край ..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Тези , които са те посъветвали да говориш с него и да правиш това,което ти е на сърцето са прави .. няма смисъл да чакаш .. имаш си уста - отиваш и го питаш ..

и какво от това ли? ем като изключим че си малолетна си и яко проста.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

на днешната среща забелязах че се държи по-мило с мен и дори ме изпрати до вкъщи когато другите си тръгнаха,а преди не го е правил,а и друг път сме излизали същата компания. Но само ме изпрати и си говорихме на различни теми.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tweety95
    на днешната среща забелязах че се държи по-мило с мен и дори ме изпрати до вкъщи когато другите си тръгнаха,а преди не го е правил,а и друг път сме излизали същата компания. Но само ме изпрати и си говорихме на различни теми.
    брао брао!
    продължавай в същия дух

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

недей да предприемаш нищо-1-о трябва да те покани на среща и из4акай той да те целуне.ако те харесва наистина ще го направи
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    cinderella gugutka ..

Съжалявам
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Ти си изключително глупаво същество. Прочетох ти темата и те помислих за тъпа, сега чета коментара ти и се убедих.

По темата - ако го харесваш отиваш при него и го целуваш, няма от какво да се притесняваш.
    Аз се убеждавам, че има 10-15 човека в тоя форум още по-тъпи, нахални и отворени...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от peshopurko
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky

Аз се убеждавам, че има 10-15 човека в тоя форум още по-тъпи, нахални и отворени...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Мен ако питаш чакай той да направи първата крачка. Не можеш да си сигурна дали наистина те харесва въпреки,че най-добрия му приятел ти е казал. Чакай да направи първата крачка,ако те харесва ще действа, ако те харесва и не знае как да действа,значи не е за теб,щом не може да се спечели!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си