- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
ЗДР хора!
Моля ви дайте ми съвет!Аз съм на 14 (без 2 месеца) и харесвам едно момче(Д.) ,а и зн че и то ме хар защото най-добрия му приятел (Т.) ми каза това. Днес ще се видя с въпросното момче(Д.), с Т. и една приятелка. Подозирам че Т. е казал на Д. ,че и аз го хар и нз как да постъпя. От една страна искам да го целуна, но от друга не зн как ще го приеме ако го направя. Да изчакам ли той да направи първата крачка с целувката или аз да действам?![]()
ПЛС пишете!
и двамата ще осетите кога е дошъл подходящия момент,знам че звучи абсурдно,но няма друго обяснениеПървоначално написано от tweety95
Успех
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
я най - добре говори с момчето, той казал, оня казал - глупости.....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Наистина няма да е зле да си изясните очи в очи нещата преди да правиш,каквото и да било.
Щом си сигурна че и той те харесва . Не се чуди , а действай. Директно го целуни.
Аз съм на мнение, че то просто си се усеща, ако се приближите малко, гледате се, такива работи. Разбира се кога е момента![]()
Ми... то е ясно, че ще ти отвърне на целувката, щом те харесва, но ако искаш изчакай днешната среща да видиш дали той ще се "престраши" да те целуне и ако не - няма нищо лошо в това ти да го направиш следващия път![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Господи та ти си малолетна ...
Ами по-добре го питай дали наистина те харесва , защото ако го целунеш и той не те харесва и те бутне направо ще умреш от срам![]()
Ти си изключително глупаво същество. Прочетох ти темата и те помислих за тъпа, сега чета коментара ти и се убедих.Първоначално написано от vas4e3to0
По темата - ако го харесваш отиваш при него и го целуваш, няма от какво да се притесняваш.
Вече не всички момчета правят първата крачка, действай ти.![]()
![]()
ох деца... прави това което ти е на сърце... по дяволите та ти си на 14 [-o< без два месеца
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
лове съкс хард. !
целуни го, няма какво да направи ..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Не намесвай други хора в отношенията ви ... Говори с него, не е важно какво ти е казал Ц,Ф,Й,В,Г ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от FromAutumToAshes
----------
о да .. и какво от това .. ???
Да обичаш е като песен да пееш..Но няма песен без край ..
Тези , които са те посъветвали да говориш с него и да правиш това,което ти е на сърцето са прави .. няма смисъл да чакаш .. имаш си уста - отиваш и го питаш ..
и какво от това ли? ем като изключим че си малолетна си и яко проста.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
на днешната среща забелязах че се държи по-мило с мен и дори ме изпрати до вкъщи когато другите си тръгнаха,а преди не го е правил,а и друг път сме излизали същата компания. Но само ме изпрати и си говорихме на различни теми.
брао брао!Първоначално написано от tweety95
продължавай в същия дух![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
недей да предприемаш нищо-1-о трябва да те покани на среща и из4акай той да те целуне.ако те харесва наистина ще го направи
I can't stop myself from loving you <3
cinderella gugutka ..![]()
![]()
![]()
Съжалявам![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз се убеждавам, че има 10-15 човека в тоя форум още по-тъпи, нахални и отворени...Първоначално написано от lubomirky
Първоначално написано от peshopurko
![]()
Мен ако питаш чакай той да направи първата крачка. Не можеш да си сигурна дали наистина те харесва въпреки,че най-добрия му приятел ти е казал. Чакай да направи първата крачка,ако те харесва ще действа, ако те харесва и не знае как да действа,значи не е за теб,щом не може да се спечели!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.