- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много здраво я оплесках :[
Ами ще го дам накратко... Най-добрата ми приятелка е гадже с едно момче вече 9месеца и ние с него се сприятелихме. Нооо само сприятелихме нищо повече. И сега преди две седмици те се скараха мн жестоко и не си пишеха изобщо. А той ми пишеше често и ми беше казал че не му пука за нея вече и нещо от този род. Мойта приятелка като и казах реши че той ме харесва и почна да се държи мн странно. Пък той днес вечерта ми вика да излезем и аз се обърках и си викам че е възможно да ме харесва и реших да и кажа че ме покани да излезем. Тя му казала кво съм и казала и нещо се скарали мн жестоко и са скъсали. Сега тя ми пише че няма смисъл да живее(между другото тя има и други проблеми). Той пък не ми пише изобщо а и живее в баси наркоманския квартал и като нищо ще направи някоя глупост. Сега всичко е заради мене, заради голямата ми уста и просто незнам какво да мисля, ще полудея от притеснение, цялата треперя сега и имам лощо предчувствие. То е ясно че той ще ме намрази, а бяхме станали мн добри приятели, но аз съм си виновна знам. Тя сиг е съсипана в момента и просто нямам думи. Ааа и забравих да кажа че като са си писали нали по скайп той и е казал че не ме харесва и просто сме приятели, но трябваше първо с него да говоря. Оххх наистина имам нужда от съвет, бърз при това.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!