- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пиърсинг на езика
Привет! На 14 съм и имам намерение да си дупча езичето въпреки че наште не са особено съгласни..така да се върнем на темата,искам да задам няколко въпросчета на тези които имат пиърсинг там:Има ли някви проблеми при хранене,говор,закача ли се често (всмисъл докато ядете нещо или нещо подобно) ??? И още нещо:Разбрах че май трябва съгласие на родител ако нямаш 18 иначе не те дупчат..има ли нещо такова? Иии знам че се подува за няколко дни и че боли ужасно ии че при промивките щипе и боли но ще го преживея.. Кефи ме супеер многоо...:P
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Трябва ти съгласие на родител.
Stay up all night with the stars *
а немога ли да взема с мене някой на 18 и над 18 иии да кажа че е с мене ии че всмис ми е придружител или нещо такова...демек той да даде съгласие...кой ще разбере че не ми е майка или баща![]()
Съгласие на родител се иска.![]()
Проблем с говоренето има.. особено първия ден. Като се подуе езика трудно се гооври и леко боли. Обаче след 2-3 дена всичко си е ок. Може след това някой букви да не можеш да ги казваш хубаво, обаче след 1 месец всичко е идеално. [При всеки е различно де, обаче при мен и някои познати беше така.] А при храненето-нищо никъде не се закачва, обаче първите дни ще караш само на супички и такива неща.![]()
По-добре се обади на някоя по-голяма приятелка и я накрай да се представи за майка ти.Първоначално написано от jujit0
![]()
Май не можеш. Ако отидеш сама може да искат да говорят с родител по телефона, поне така искаха на една съученичка. Но на нея някаква приятелка се представи по телефона за майка й и стана номера![]()
Първоначално написано от LittlePrincess
^^^ точно това имам предвид![]()
майка ми не е сългасна,от баша ми зависи но ако и той не даде пак ще се пробия,въпреки че ми казаха че после съм щяла да си търпа последвтвиятадреме ми,ще ги изтърпя нали няма да са вечни..
![]()
Пробвай тогава.На моята приятелка разбраха след 1 месец, че има и вече беше късно да направят каквото и да е
![]()
еми те и да разберат веднага пак нищо немогат да направят все са си прецакани хахахаот мен си зависи аз и без тва им казах че с тяхно и без тяхното разрешение ще го направя просто предпочитам да са информирани...те ми викат докато станеш на 18 ние решаваме ПХАХАХ
![]()
![]()
аз им казах че са в грешка ии че тва си е моя живот независимо на колко съм,мойто тяло,моя език така че...
![]()
Не правиш много хубаво да ти кажа![]()
Не мисля да ти обяснявам, че не е хубаво да си слагаш пиърсинг на езика, но все пак се иска съгласие от родител.
Пробвай номера с приятелката.![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
намери си някой батко шарлатанин да те бодне в домашни условия
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Абе не на всякъде искат съгласие..зависи от къде си..
Самото пробиване не боли изобщо, но след това ако имаш късмет да не ти се надуе езика много ще ти е много гот.
Ти самата можеш да говориш и без да фъфлиш толкова много, но се напрягаш малко...сигурно няма и да те забележат.
А при промивките изобщо не щипе![]()
Айде като си я сложиш да се похвалиш..на мен вече езичето почти ми спадна![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
^^^ а преди колко време си проби езичето? :PПървоначално написано от BqlaLiniq
Ох как искам и аз да си пробия езикааа![]()
![]()
Мамка му и аз ще го направя! Не ме интересува, че нямам 18... аз ако чакам дотогава, ще ми мине мерака
Всички в семейството за против общо взето, но гаджето обикновено е ЗА. А някой знае ли какъв е ефекта от пробития език при орална? ( с обица с формата на топче примерно)
![]()
Аз имам обеца от 2 години някъде.. Тогава не беше нужно разрешение от родител ама така или иначе баща ми знаеДокато те дупчат не боли .. после вече си е подува доста е трудничко да се храниш.. да пушиш.. ама си отминава де.. само дето има вероятност вашите да забележат. а Колкото до орална любов моя ми е казвал че има разлика.. с и без обеца.. е то нормално де.. и така,,
щом си на 14 - моят КТЕГОРИЧЕН съвет е: ОТЛОЖИ!!!Първоначално написано от jujit0
не е проблемът в родители и тути кваннти ядове....
проблема лежи в чисто биологическа плоскост: преди да е завършило половото разитие на индивида е рисковано да се "травмира грубо" езика!!!!!!!
послушай ме и изчакай година-две преди тази апликация!
нека хормоните си сършат работата, нека започне трансформацията на Организъма и нека Тя завърши условно.
приблизително някъде там - въпросната апликация може да бъде положена почти безпроблемно!
другото ще доведе до бурен хормонален дисбаланс за много време и с непредсказуеми дългосрочни последици.
ако си Момче - може да е фатално за битността ти на Мъж в обозримо бъдеще време..
ако си Момиче - нещата стават сложни понеже касаят възможността ти да Възпроизвеждаш вида...
отложи за сега!!!
До автора: Преди 6-7 дена.
Не знам до колко е вярно, но казват, че без упойка (предполагам, че важи и ако те хване наполовина горе долу) езика се надувал по малко, но нз...Вашите няма да разберат, ако пиеш много газирано им кажи, че спираш да пиеш и за заместител пий вода с лед (леда, за да ти спадне езика)
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
......тццццц..................тсццццц цццц..........Първоначално написано от BqlaLiniq
и после?!
колко са хубави свирките със инвалидизирано езиче - не зная, но ефекта върху Системата мога да обясня в детайли......
[quote="batkodoki"]Защо пък инвалидизирано? А и това, че ти мислиш за свирки не означава, че и аз същоПървоначално написано от BqlaLiniq
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
напълно е възможно да те върнат от студиото, щом видят че си под 18, но ги има и такива кретени които дупчат на поразия и не им пука особено за законите.
Та, като се пробиеш първите няколко дена езика ти се подува, трябва да го промиваш със Сандрин, да внимаваш с храната и газираните напитки. В началото има леко фъфлене и дискомфорт докато свикнеш с обецата. След време като спадне езика и вече всичко е тип топ обицата почти не се усеща. Самата болка при пробиването трае няколко секунди, а и ти слагат Лидокаин, така че не е кой знае колко страшно.
пс: по-добре не избързвай с пиърсинга специално на езика. Няма смисъл да се караш с вашите и да си създаваш проблеми само за една обица, като станеш на 18 ако искаш и г*за си надупчи, тогава няма кой да ти прави проблеми.
Fuck you You fucking Fuckers
Като стане на 18 няма да мисли хич за това, и това ще и остане неосъществена мечта..
Един ти е живота..Кога ако не сега![]()
П.П.Верно можеш да изчакаш 1-2 годинки![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
щом си на 14 - моят КТЕГОРИЧЕН съвет е: ОТЛОЖИ!!!
не е проблемът в родители и тути кваннти ядове....
проблема лежи в чисто биологическа плоскост: преди да е завършило половото разитие на индивида е рисковано да се "травмира грубо" езика!!!!!!!
послушай ме и изчакай година-две преди тази апликация!
нека хормоните си сършат работата, нека започне трансформацията на Организъма и нека Тя завърши условно.
приблизително някъде там - въпросната апликация може да бъде положена почти безпроблемно!
другото ще доведе до бурен хормонален дисбаланс за много време и с непредсказуеми дългосрочни последици.
ако си Момче - може да е фатално за битността ти на Мъж в обозримо бъдеще време..
ако си Момиче - нещата стават сложни понеже касаят възможността ти да Възпроизвеждаш вида...
отложи за сега!!![/quote]
Били обеснил/а какво точно имаш предвид...всмисъл при момичетата кфо забавя се развитието ли? на гърдите ли на цикъла ли на кфо кфо става? Може ли малко по-точно ?!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от batkodoki
Били обеснил/а какво точно имаш предвид...всмисъл при момичетата кфо забавя се развитието ли? на гърдите ли на цикъла ли на кфо кфо става? Може ли малко по-точно ?!![]()
![]()
![]()
az si go produp4ih na 13 posle povyrnah i pripadnah
Abee q stiga glupostii kvo samo q napla6vate nqma takova ne6to az se probix na 14 i nqmax aboliutno nikakuv problem a tova 4e ti iskat 18 v Sofiq ne vaji!!!Imam mnogo priqtelki koito imat obici na ezika i kade li o6te ne i vsi4ko si e ok!Tova 4e 6te se razviva6 po-bavno s obica na ezika e nai-malumnoto i idiotsko ne6to koeto bqx 4uvala a taq koqto e pripadnala(uj) qvno gleda mn filmi!Ako si si re6ila 4e 6te se dup4i6 davai purvite 3 dena sa nai-mu4itelni ama posle vsi4ko e ok![]()