.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: интернет

интернет

как мога да си сложа парола на безжиния интернет, за да не го използват околните

Град
    Инкогнито
    вместо парола най-добре е да ползваш филтрация по MAC иначе парола се слага след като влезнеш в настройките на рутера

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    вместо парола най-добре е да ползваш филтрация по MAC иначе парола се слага след като влезнеш в настройките на рутера
    я дай на бг ... значи аз съм с модем на бтк

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    кои околните ти на wirless ли си ако си го спри от настройките на рутера или влез в настроиките си и си разбутай малко настройките и ще намериш каде се слага парола

Цитирай Първоначално написано от lubo111
    кои околните ти на wirless ли си ако си го спри от настройките на рутера или влез в настроиките си и си разбутай малко настройките и ще намериш каде се слага парола
    Не знам за shokolad_4eto, но аз нищо не разбрах от това което написа... ("ужким" смятах, че разбирам от такива неща)

По темата: Паролата се слага след като се влезе в страницата за настройки на рутера... Авторката на темата може да прочете следната статия: Част V. Настройки на рутера - базови.

П.С. - В статията става на въпрос, как се правят настройки на рутер - с една малка разлика тук говорим за ADSL - рутер на БТК. Относно потребителското име и паролата, няма нищо да споменавам, а оставам на shokolad_4eto сама да ги намери в интернет или да ми пише на ЛС - ако имам време ще помогна в намирането им!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    www.my.contact.bg > влизаш си с акаунта (име и парола), след това "Моята мрежа", после избираш WI-FI настройки.

Тук има да избереш:

Wi-Fi сигурност : WPA-PSK

криптиране на данни: TKIP

ключ: (тук си въвеждаш паролата)

Най - накрая му даваш запази.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си