как мога да си сложа парола на безжиния интернет, за да не го използват околните![]()
вместо парола най-добре е да ползваш филтрация по MACиначе парола се слага след като влезнеш в настройките на рутера
![]()
я дай на бгПървоначално написано от Jesus
... значи аз съм с модем на бтк
![]()
кои околните ти на wirless ли си ако си го спри от настройките на рутера или влез в настроиките си и си разбутай малко настройките и ще намериш каде се слага парола
Не знам за shokolad_4eto, но аз нищо не разбрах от това което написа... ("ужким" смятах, че разбирам от такива неща)Първоначално написано от lubo111
![]()
По темата: Паролата се слага след като се влезе в страницата за настройки на рутера... Авторката на темата може да прочете следната статия: Част V. Настройки на рутера - базови.
П.С. - В статията става на въпрос, как се правят настройки на рутер - с една малка разлика тук говорим за ADSL - рутер на БТК. Относно потребителското име и паролата, няма нищо да споменавам, а оставам на shokolad_4eto сама да ги намери в интернет или да ми пише на ЛС - ако имам време ще помогна в намирането им!![]()
www.my.contact.bg > влизаш си с акаунта (име и парола), след това "Моята мрежа", после избираш WI-FI настройки.
Тук има да избереш:
Wi-Fi сигурност : WPA-PSK
криптиране на данни: TKIP
ключ: (тук си въвеждаш паролата)
Най - накрая му даваш запази.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!