.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Фригидна ли съм?

Не зная дали е пускана такава тема преди, но имах нужда да попитам. Мисля, че съм фригидна. Не изпитвам удоволствие от секса. Получавала съм единствено клиторен оргазъм, вагинален никога до сега. Имала съм 4 партьора и с никого не съм получила вагинален оргазъм, независимо от позата. Възможно ли е наистина да съм фригидна според вас?

т.7
    krem4et0

Град
    По Средата на Варна xD
    според мен не но това си е моето мнение
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    На колко години си? От колко време правиш секс?

На 19, правя секс от 16 годишна. Друго странно нещо е, че и до ден днешен изпитвам болка по време на секс. Възможно ли е да имам здравословни проблеми? :S

Град
    По Средата на Варна xD
    хмм накара ме много да се замисля
    тук трябват по компетенти от мен
    по скоро момичетата ще ти помогнат май
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Фригидна означава да не изпитваш никакво сексуално влечение и удоволствие. Аз правя секс вече близо 4 години, но само с 1 партньор. Оргазмите ми при вагинален секс са толкова на брой общо за това време, колкото получавам от клиторна стимулация...седмично. Просто не мога. Не ми е толкова хубаво, изпитвам често дискомфорт от акта...Голяма работа! Не съм фригидна, защото свършвам, независимо от начина и то убийствено силно...Просто не съм вагинален тип, както явно и ти. С времето влагалището става по-чувствително, а до колкото знам огромна част от жените изпитват първите си влагалищни оргазми по време на бременността си. Да не говорим, че сексуалния пик на жената е около 30 годишна възраст. Не съм се отчаяла в търсенето на заветното О по време на секс, но е факт, че последния си вагинален оргазъм получих преди няколко месеца. Правя секс 3-4 пъти седмично...Всяка жена е уникална и различна. Просто нямаш чувствително влагалище. С времето тези неща могат да се променят. До тогава-стимулирай тази зона, която ти носи удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си