Фригидна означава да не изпитваш никакво сексуално влечение и удоволствие. Аз правя секс вече близо 4 години, но само с 1 партньор. Оргазмите ми при вагинален секс са толкова на брой общо за това време, колкото получавам от клиторна стимулация...седмично. Просто не мога. Не ми е толкова хубаво, изпитвам често дискомфорт от акта...Голяма работа! Не съм фригидна, защото свършвам, независимо от начина и то убийствено силно...Просто не съм вагинален тип, както явно и ти. С времето влагалището става по-чувствително, а до колкото знам огромна част от жените изпитват първите си влагалищни оргазми по време на бременността си. Да не говорим, че сексуалния пик на жената е около 30 годишна възраст. Не съм се отчаяла в търсенето на заветното О по време на секс, но е факт, че последния си вагинален оргазъм получих преди няколко месеца. Правя секс 3-4 пъти седмично...Всяка жена е уникална и различна. Просто нямаш чувствително влагалище. С времето тези неща могат да се променят. До тогава-стимулирай тази зона, която ти носи удоволствие.