- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Survivor
Гледате ли Сървайвър? Какво мислите за новия сезон? По-добър ще е от предишните? Кой за сега са ви фаворити?
Аз не го гледам.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
От новия сезон съм гледала до момента само един епизод.Не е лошо,но ми се струва,че няма да е толкова интересно в сравнение с миналия сезон например.Но да видим.Рано е да се каже още.
Вторият сезон ми беше любим и така и ще си остане..![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Аз тръгнх да го гледам, но Евтим Милошев ме отказа![]()
като и ако се появи Владо ще гледам ;р
като го забележите - сигнализирайте![]()
Гледам го,но до момента не е нищо особено.Евтим Милошев ме дразни,искам Владо да е водещ.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Гледам го. Евтим не е толкова добър колкото Владо, но какво да се прави. Определено харесвам Барканичков и Туджаров, а от жените Джулия Окот![]()
Тази вечер го гледах почти целия, нещо не можах много да се ориентирам в обстановката, ама не ме изкефиха много, много - нещо скучни ми се виждат...не знам...
Също ме дразни, че има отново някакви заделени настрана хора (трето племе), дето пак дебнат в засада - те пък колко са скучни, нямам думи. Може би щот са малко, ама са ми смотани.
Като навляза в материала постепено, може и да свикна, току виж и Евтим Милошев преглътна.![]()
ии аз го гледам... наистина че Владо ее по-добър.. дано скоро се върне..![]()
![]()
Гледам гоинтересно е
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
С всеки изминал сезон стават все по-тъпи![]()
Скучно е..
аи прецакаха работата с човекът,който почина,не че те са виновни,но..
![]()
Гледам го но, дали, христина ще спечели survivor 4 Ще видим това са само слухове![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Фен съм на Сървайвър и го гледам с интерес. Дано Питого излязат от нещастната серия. Утре се очертава много интересен епизод :]
Audio ergo sum
Това с връщането на третото племе ме издразни супер много. Те там си бяха напълно изгонени, особено оная Христина ли ква беше, която още при взимането на талисманите си отпадна, а ся ако победи, както при слуховете... Нечестно е според мен, заради тях изгониха много други хора и племената се прецакаха.![]()
абсолютно на същото мнениеПървоначално написано от lipstik
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
spored men ot finalistite 6te ima 4ovek na taqk... samo gledaite..