- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче...
Харесвам едно момче от дълго време.Скоро разбрах/от бравотчетка ми/ че и той ме харесва.Тя разпитала него и приятелите му...но проблема е че аз не съм му казала поради това че съм много срамежлива и не знам какво да правя.Мисля да почакам малко още..но искам да му намекна ако той не го направи.....![]()
Никой не може да ти помогне,кво да направим,че си срамежлива .. или и му признай или чакай,само гледай да не си останеш с чакането![]()
Той сигурно също се притеснява, както и ти. Така, че по- добре направи ти първата крачка.Намекни му, че го харесваш, изчакай и виж какво ще стане. Айде успех. :P
ми ко и той е мн срамежлив ко ше правиш ?
Съветвам те да му кажеш възможно най-скоро, без да чакаш изобщо...
Целувката в почти всички случаи взима превез ... в разговора може да се притесниш страшно мн и да започнеш сама да не се разбираш камоли той ... за това деиствай бързо![]()
![]()
По-добре не вярвай на другите хора , а го питай дали е вярно - дали наистина те харесва?!![]()
ми ко чакаш?Бий си камшика при него и почвай да пееш!
До кога ще чакаш?
пп
една патка мислила мислила и умряла
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Ситуацията при мен от години е като при теб..Харесвам го,харесвам го...всеки ден се убеждавам все повече в това силно чувство,нооо... НИЩО
Сега и да му намеквам и да не му намеквам е вече доста късно..Така,че действай СМЕЛО!!!
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
М не моа да ви разбера такива хора - знаете, че ви харесват и пак се спичате... От какво се плашиш - че ще те отреже при положение, че и той има чувства към теб ли?![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Намекни му че е готин , направи му някой готони комплименти и ..
Ами кажи му, какво е това овъртане ... по-добре не намесвай други хора във вашите отношения, защото винаги нещо се прецаква. ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Благодаря на всички![]()
Ако искаш дай ми телефона на момчето да му кажа, че EsiTy1995 го харесва.
Типично в стил КартманПървоначално написано от lubomirky
![]()
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
моят съвет е да се разберешш с него да се видите ала бала... и като излезнете по-държанието му ще разберешш дали те харесва.
Другияя варият действай направо .. Отиваш и му казваш харесвам тее![]()
смятай,95 набор,на 14 и иска да го пита дали искат да си станат гаджета... МАЙКО МИЛААААА.. дотука съм ае лог оф че .. ;х
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от EsiTy1995
Почакай още малко да пораснеш и пробвай тогава.
Последно ще чакаш или ще му казваш??![]()
Моя съвет е да почакаш щом още "те е срам" да не те изяде .. камо ли ако се гаджосате и тръгне да те целува ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Представяш ли си картинкатаПървоначално написано от Hilary_
![]()
не и не искам ..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И каквоо?Първоначално написано от EsiTy1995
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
95% от темите тук са ,за това че някой бил срамежлив,това не е болест-лекува се.
да ти имам проблема майна...
аз пък харесвам много момичета, ама незнам дали те ме харесват.... дали да изчакам??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.