- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nemoga ...
Sujelqvam che pisha taka no nqmam kirelica ... a sega tochno nemoga da q drupna ... vsichki dr temi vinagi sa mi bili na kirilica sujelqvam...
Bqh s neq 7 meseca tq me skusa ... minaha 20 dena az q zabravih opitah s dr momicheta tq mi poprechi da trugna kato gi pridurpa kum neq ... sled tova vidqh 1 chat v koito tq pishe oshte go obicham iskum da sum s nego ... i togava plamuka v mene kipna otnovo ... opitahme se pak no tq pravi detski nomera eto primera.... Onzi den bqh s priqteli v 1 kafe i tq me popita i az i kazah s priqteli sum i tq mi otg e dano da e taka ... predi 10 min q pitah dali haresva 1 tq mi kaza ne i az i kazah dano da e taka ... i tq mi napisa oo taka li nqmash mi doverie hoi si pri druga ... i az i vikam imam ti doverie tq mi napisa otnovo hoi si pri druga ... i me blockna v skype zvunq i i q pitam skusa li me ? i tq vika abe prai kvoto iskash ne me int ... Nemoga da q razbera Nemoga i da go ponesa trudno q zabravih sega tq pak mi napravi jivota cheren![]()
![]()
Брр, най-влудяващото нещо. Двама души, които се обичат, но не са един за друг. Ужасно е направо... Или търпиш болката, или се опитваш да забравиш за момичето и това е ...
П.С. И без това тя ми изглежда като някаква лигла...
Тя била лигава ..
Съгласен съм с това .. но не разбирам защо и ти си праил мизерии с това "дано да е така" .. оставяи ги те да ревнуват и без това няма за кфо да се палиш .. а по темата .. след като се разделиш с един човек , колкото и да го обичаш има една част от теб която все се замисля .. " дали няма да го направи отново " .. затова дано да си изгладите проблемите и да продължите![]()
Ужас - навсякъде такива теми ;( не знам вече как да помогна , но да знаеш , че моя живот е по-ужасен от твоя ;(
кирилизатор
на колко сте?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Брей ти за 20 дена си я забравил,пък сте ходили 7 месеца.Сигурно сърцето ти се е скъсало за толкова време на болки и страдания.Представям си.
Ми като не знае тя какво иска и ти няма да разбереш.Прекъсвай и си върви напред към следващата щастливка.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Настина - как може да я забравиш за толкова малко!!! Аз още не мога да забравя .... негоПървоначално написано от sulley
![]()
ми не я е забравил... помнил и е името,ако тва питаш,пък и щом се е съгласил пак да тръгнат,значи не я е забравил,ами само се е самозаблуждавал,че е такаПървоначално написано от vas4e3to0
![]()
Държи се детински ... (:
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
и двамата сте зле майна...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Когато се чувстваш зле и искаш да забравиш нещо . Най-верния приятел http://paper.standartnews.com/images..._176077_bg.jpg
Стига е, не му трябва.Първоначално написано от sl0w
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Поне не ощеПървоначално написано от LoveRetroMusic
След 2-3 дни на въпроса 'скъса ли ме' тя ще му отговори с 'да'.. Тогава ще му трябва в големи количества
![]()
Край, не можеш да живееш без нея нали![]()
Любимото питие на брат ми и баща миПървоначално написано от sl0w
Някой ден трябва да я пробвам и аз...
Защото можем да спамим в нея.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
извода:не се занимавай друг път с детски гъзове кат нея![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Оправданието за кирилицата вече не важи, особено за потребители регистрирани от много време.
Има достатъчно програми, а и няколко сайта за превеждане.