.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Момчето

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Мисля, че авторката е малка и объркана..

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    темата може да се заключи!!!

той изобщо не ме харесва , а аз го убожавам и незнам как ще живея ако не го видя ден Той е всичко за мен!!! Когато го видя ставам весела , обичам го , обожавам го - просто не знам как да спра с това чуство!!!
    Питахте ме защо да се оттървавам : Защото вечерта не мога да заспя от това чуство!!! Имам нужда да отида и да го целуняа , а той сигурно си спи с другата и изобщо не разбира какво чуствам аз!!! Мисля да отида и да му кажа какво значи за мен , но просто не мога!!! Някак си - чуствам се застрашена Но и аз не знам защо!!
    Сигурно ще ме питате защо искам да отида и да му кажа какво значи за мен!?
    Защото ако ми отговори със същото ще съм най-щастливия човек на света , но ако ми каже да си гледам работата и , че не ме харесва , па камо ли да ме обича сигурно ще го почуствам като простак и ще спра с тази болка , но не знам какво да правя!!! Ако не действам бързо ще умра !!![/b][/quote] Абсолютно същата съм и аз само че аз се познавам с този когото харесвам от дете ама той не ми обръща внимание ... нз дали ме мрази сиг не амъъъ ...
    sladkata_ani4ka

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    епа, кажи му какво чувстваш, пък току виж вземе да започне да ти казва здрасти + екстри
    <N>

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По желание на авторката темата се заключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си