- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето
Мисля, че авторката е малка и объркана..
Първоначално написано от vas4e3to0
той изобщо не ме харесва , а аз го убожавам и незнам как ще живея ако не го видя денТой е всичко за мен!!! Когато го видя ставам весела , обичам го , обожавам го - просто не знам как да спра с това чуство!!!
Питахте ме защо да се оттървавам : Защото вечерта не мога да заспя от това чуство!!! Имам нужда да отида и да го целуняа , а той сигурно си спи с другата и изобщо не разбира какво чуствам аз!!! Мисля да отида и да му кажа какво значи за мен , но просто не мога!!! Някак си - чуствам се застрашенаНо и аз не знам защо!!
Сигурно ще ме питате защо искам да отида и да му кажа какво значи за мен!?
Защото ако ми отговори със същото ще съм най-щастливия човек на света , но ако ми каже да си гледам работата и , че не ме харесва , па камо ли да ме обича сигурно ще го почуствам като простак и ще спра с тази болка , но не знам какво да правя!!! Ако не действам бързо ще умра![]()
!!![/b][/quote] Абсолютно същата съм и аз само че аз се познавам с този когото харесвам от дете ама той не ми обръща внимание ... нз дали ме мрази сиг не амъъъ ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
епа, кажи му какво чувстваш, пък току виж вземе да започне да ти казва здрасти + екстри![]()
<N>
По желание на авторката темата се заключва.