.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Дайте ми идея

Каква идея бихте ми дали за да изглежда стаята ми по тийн?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Дайте ми идея

Цитирай Първоначално написано от b3s7
    Каква идея бихте ми дали за стаята ми? Какво да си сложа по стените за да стане по тийн?
    Плакат на Ивана. Може и без автограф.

Може и на някоя друга Има много неща, които можеш да си сложиш. Лично аз в моята съм си сложил по - скоро функционални неща. Не се кефя на безполезните простотии, малко са изкюченията.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на ameli
    има тема с поне 10 страници относно този въпрос ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на xoxi
    Зависи какво разбираш под това определение.
    Но като цяло важното е да има много работи, да е шарено и ако искаш да си истински (в днешно време) тийн може и да поразхвърляш дрешки насам-натам..
    И спря да се върти за миг земята..

Неискам да разхвърлям нещата си! Попринцип съм доста подреден, просто стаята ми е доста голяма и ми изглежда малко празничка!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    пфф мойта плакати, бас каси, компютри лаптопи телевизори кабели няма място да влезеш

Може би ще си купя пъзели и ще ги закача на стената.. Вие как мислите?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ^ мисля, че си мн тъпа, твоята стая си е, както искаш така си я нареди и украси.....как може да искате чуждото мнение за такива неща...пф баси бавните хора дето сте, нямаш ли си собствен вкус бе.................
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Снимката ти по-тийн..
    хаха,ами ако се смяташ за тийн,и си ТИЙН- най-добре сложи твоя снимка (:
    това е най-добрият вариянт!

Оох! Защо ме обиждате? Искам просто да ме подсетите за някои неща! Не съм казал, че нямам свой начин на подреждане, но просто искам съвети..

Град
    ....in the rain...
    ^ добре майна, залепи си плакати на голи пичове............ доволна ли си????????

Град
    ....in the rain...
    или мятай домати по стената...гарантирам оригиналност 100% ......

Цитирай Първоначално написано от b3s7
    Оох! Защо ме обиждате? Искам просто да ме подсетите за някои неща! Не съм казал, че нямам свой начин на подреждане, но просто искам съвети..
    Стани човек.Не е важното да изглеждаш ''тийн'',защото приятелките ти са казали че стаята не ти изглежда така ,а трябва.
    Аз тея работи с плакатите ги правих на 9-10 години като бях и те бяха на Скалата,Батиста и т.н. Сега може да изглежда тъпо ама тогава си беше на мода.Може да се водя тинейджър ама мойта стая си е нормална,модерна с модерен комп с 15 кг. дъмбел и със сини паркети и тапет,картина на Ел Че и препариран скорпион в рамка.Това според теб тийн ли е.Една стъклен правоъгълник от Ирак,правен в Египет и т.н.
    За мен не чак толкова,само дето така ми е кеф и не ми дреме какво ще мислят приятелите ми,те случайно да не живеят при мене

Хаха! Не съм момиче бее! Не ми пука какво ще мислят приятелите ми за стаята .. Като съм написал "по тийн" искам да е в преносен смисъл (по яко) :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си