- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Материалистки с преобърнати ценности ..
Искам да знам колко от вас споделят мнението ми, че голямата част от момичетата в България са материалистки, които не знаят какво е истински важно в живота. Интересите им се свеждат до пари, момчета и дрехи, като вторите две са всъщност следствия от първото.
Въобще сред българските момичета властват преобърнатите ценности .. Във форума циркулират истории за 13-годишни момиченца, които имат връзка с 20-годишни мъже, 15-годишни, които ходят с 30-годишни и т.н. Те очевидно ги мислят за „по-зрели” и „по-опитни”, а не за обикновени извратеняци, които просто нямат шанс да бъдат забелязани от жените на тяхната възраст, каквито са всъщност. По-късно, като станат на 20, същите тези момичета започват да преследват богати чичковци. А в резултат на това момчетата и младите мъже масово се изпедерастяват (колкото и грозна да е тая дума), тъй като няма кой да им обърне внимание.
Нека всички момичета, които мислят, че не отговарят на това описание, не се чувстват обидени от думите ми :] Вярвам, че в България все още съществуват и нормални момичета, с разумни представи за живота и истинска ценностна система, но за съжаление те стават все по-малко и по-малко. Затова всичките ми връзки досега са били с чужденки, вероятно и за в бъдеще ще е така.
![]()
![]()
Ако ти изглеждаш като него на 30 години повярвай ми ще си смениш представата за мн неща.. Ако ти се държиш сега така както той на 30 ии тук ще си смениш мнението.. ако ти някога дадеш тва което той ми е дал на мен някога на някоя жена ще разбереш защо съм искала да ходя с по-голям ии защо точно той.. ии ще разбереш кво значи преобърнати ценности
Казах ти.. ти не си никой че да съдиш който и да било!..
Живота си е мой аз решава кой ще е до мен и кой не.. И всъщност не се и съмнявам, че си ходил само с чужденки..
Порасни.. Помисли.. И сам ще видиш защо
Аз Искам Мъж с главно М до мен.. Не някой който ми се сърди защото мой приятел ме е гушнал или защото когато съм се изнервила на макс съм казала оф ти си ебати тъпака.. А някой който ме разбира на който мога да разчитам и който като ме гушне да се чувствам сигурна..
Много добре знаеш че не съм материалистка.. Не бих била с някой заради парите му и тн.. Така че тва въобще няма да го коментирам ..
Харесал ми е.. Била съм с него.. Обичам го.. заслужил си е както всяка една моя усмивка така и всяка моя сълза.. Точно той ме накара да разбера кво е любов..
И ако ти някой ден накараш някой да се чувства така и накараш някой да заспива и да се събужда с мисълта за теб.. и някой да не те избива от ума си.. тогава можеш да ми кажеш кой е педерас и тн..
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Да позная? Ти нямаш пари, българските момичета не те харесват и затова си решил да си го изкараш на тях.
Умна стратегия.
Дръж на чужденките. Няма нищо по-хубаво от смесените бракове.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами всъщност имам :] Никога не бих тръгнал да се хваля, че съм богат, тъй като за мен това не е важно, но за теб явно е. И много българки ме харесват именно по тази причина, без да се интересуват какъв човек съм, за разлика от чужденките.Да позная? Ти нямаш пари, българските момичета не те харесват и затова си решил да си го изкараш на тях.
Умна стратегия.
Съгласен съм с темата. И аз съм стигнал до този извод с парите.
Само дето аз и пари нямам..
Eвала! Един, който да мисли добре, а в момента момичетата, за които говори, пишат мнение с обратното, а някои други ще се съгласят с тях. Ето това е най-лошото, стават все повече и повече, набъбват като паразит! Но вече няма връщане назад. Или ставаме като тях, или оставаме самотни. Все пак да отбележа, че има и хем красиви, хем нормални момичета, които не са кифли.. сещам се за едно, но няма да е много уместно да споменавам името му(среден род - момиче е ср.р).
Уау.![]()
Ми сезона на дините мина,пич.За чужденки ще трябва да почакаш на морето и лято 2010.
Пък по темата,това е вярно,според мен.Виждала съм такива момичета и съм сигурна,че не са щастливи от тия връзки,но просто нищо не правят по въпроса и сами са си го избрали пътя.По тоя начин избързват с много неща,които после няма да оценяват,когато всъщност наистина им е дошло времето.
Жалко..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Аз пък смятам, че трябва да го споменеш .. в днешно време такова момиче е истинска рядкост и заслужава по-голямо внимание от останалите, както ти ги нарече, "кифли" ;]Все пак да отбележа, че има и хем красиви, хем нормални момичета, които не са кифли.. сещам се за едно, но няма да е много уместно да споменавам името му(среден род - момиче е ср.р).
Повечето от бившите ми приятелки живеят в София, а тези, които вече не живеят, си заминаха, след като се разделихме.Ми сезона на дините мина,пич.За чужденки ще трябва да почакаш на морето и лято 2010.
Да, ние не сме като съседката ти, извинявай.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Как прецени от 2 изречения, че за мен парите са важни?Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Всъщност това вече съм го постигал, без да искам да се изтъквам като голям прелъстител, защото изобщо не съм такъв. За съжаление с момичето се разделихме преди няколко месеца, по причини, които не зависят от нас двамата :]И ако ти някой ден накараш някой да се чувства така и накараш някой да заспива и да се събужда с мисълта за теб.. и някой да не те избива от ума си..
Какво стана със съседката ?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
И нищим ли, нищим, и тъпчем ли, тъпчем, и предъвкаме ли, предъвкаме все едно и също. Материалистки е имало и преди, има и ще има. Кой с кого ходи не ти влиза изобщо в работата(колкото и грубо да звучи). Всеки си прави избора. За теб може да са извратеняци, мен пък може да не ме привличат, но няма значение какво мислим ние, 'щото има и такива, които ги предпочитат пред един 17-годишен например. Има момичета, които не са просто изключения, а са мнозинство, които са с връстници или +/- 1-2 години от тях. Спрете с тая мания да се правите на много морални и много различни, и да плюете този и онзи, само защото са му по-различни принципите.
Не, аз не я разбирам тази детска психология - "Тя ме отхвърли, значи търси някой батко с готина кола и парички, да я черпи пастички".Първоначално написано от mArMaLaDkA
Това е супер тъп, изкривен морал, който звучи смешно и високопарно от устата на някой 17-18 годишен.
Имам чувството, че някои хора, които пишат по темата, изпитват някакво странно чувство за вина .. малко поговорката "гузен негонен бяга" се получава.
Аз с тази тема не искам да обидя никого, не искам да уча никого на морал и това не е моя работа. Просто коментирам един социален феномен, които се разраства и няма как да не ми прави впечатление.
Рано ти е такива феномени да ти правят впечатление.
Но щом ти е направил впечатление този, вземи да поразсъждаваш върху някой друг: Цялата система се крепи на парите. Всичко зависи от тях. И е напълно естествен процес, в един момент изборът на партньор да се влияе от това.
Ако искаш, мисли ме за гузна, ако искаш, мисли, че съм се омъжила за пари. Мен ми е все тая, аз нямам за какво да чистя съвестта си.
Но просто разсъжденията ти са смешни.
Не може да очакваш в една държава, където сеирът на Биг Брадър и Цената на истината властва в национален ефир и се радва на луд рейтинг... не можеш да очакваш от такава държава чиста и неподправена любов.
специален поздрав - Madonna - Beauitufl Stranger !![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Ама виждаш ли как пак същото - който не е на твоето мнение е "гонен от някакво чувство за вина".
Явно само при теб се разраства феномена. В моето обкръжение такива връзки не съм наблюдавала, а съм точно във възрастовата категория.
Абсолютно си права :] Корените на проблема, за който говоря, са вплетени много надълбоко и се крият в резкия преход от един строй на държавно управление към друг. Мога да го анализирам много по-сериозно и задълбочено, но не искам, този форум не е подходящото място.... не можеш да очакваш от такава държава чиста и неподправена любов.
Иначе имам много какво да кажа и по другите проблеми, които спомена, но нека все пак се придържаме към темата.
Ние точно това правим.
Щом отправяш обвинение - аргументирай го.
Щото и аз сега мога да ти кажа, че си примерно пе*ераст, понеже повечето момчета ми изглеждате на такива.
Не просто ти изглеждаТ, ами много от тях наистина са такива (ако знаеше как изглеждам и как се държа, едва ли щеше да го твърдиш и за мене). А една от причините за това "масово изпедерастяване" съм я споменал в първия пост.Щото и аз сега мога да ти кажа, че си примерно пе*ераст, понеже повечето момчета ми изглеждате на такива.
Ъъ, безумно глупава логика.
По тая логика, ако аз утре стана лесбийка, ще е 'щото еди-кои-си не ми обръщали внимание, така ли?
Не, просто така ми изглеждаТЕПървоначално написано от beautifulstrangerfan
Пък и не съм сигурна, че ако те видя, ще си променя мнението.
Но пък... като масово изпедерастявате, ние какво да правим? Мъже не останаха, затова търсим педерастите с парите?
Това е друга посока в твоя пост.
Връзката не е пряка, но все пак логиката ми е напълно вярна :]По тая логика, ако аз утре стана лесбийка, ще е 'щото еди-кои-си не ми обръщали внимание, така ли?
Едно момче на 15-16-17 години, дори и да се чувства готово за сериозна връзка, по никакъв начин не може да привлече вниманието на неговите връстнички, които се заглеждат по 20, че дори и 30-годишни. Момчето става на 20, а връстничките му пък вече са се насочили към значително по-възрастни мъже .. 40, 50 и нагоре. И така, какво му остава? Да стане гей, да ходи с 15-годишни, когато е на 30, или да издържа 20-годишна любовница, когато е на 50?
Много добра логика, евала!
Само, дето е едно да се заглеждаш, друго е да пипаш, нали, малка разлика, ама значителна.