- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Материалистки с преобърнати ценности ..
Абе авторче...имаш някакъв /не/осъзнат комплекс по отношение на връзките с момичета и отношенията ти с тях. Не ми се занимава да го търся къде е, ама порастни наистина. Имаш детско мислене.(освен ако не говориш за тийнейджърките в бг и по света).
Лейди-то ти приказва все хубави неща
А и черногледството не е добра стратегия![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
То общо взето винаги се получава в тези теми, да в България повечето момичета са такива, но аз не съм такава...
Както и да е, това че едно момиче се е хванало с момче, което е по-голямо от нея, не я прави нито курва, нито момиче, което се интересува само от парите на този човек. Освен това не може да съдиш какъв човек ще стане, по това какво е правил в тийнейджърските си години.
И аз имам връзка с по-голям от мен и какво? Аз от парите му нищо не съм пипнала. На мен ми е неудобно да ми плати кафето, камоли да съм с него само за парите. Той ми допадна, като човек, с него се разбирам, появи се любов и въобще не съм с него заради годините. Е ако годините оказват няякакво влияние, то е на това как се държи с мен. Той ми допада такъв какъвто е.![]()
Не съди за всички момичета заради едно-две, които предполагам са прецакали теб или нещо от сорта![]()
Говоря основно за тийнейджърките, но в крайна сметка поведението и ценностите, които те имат на тази възраст, рефлектират върху целия им по-нататъшен живот.Имаш детско мислене.(освен ако не говориш за тийнейджърките в бг и по света).
Въобще не съм черноглед, а просто съм реалист, който гледа на нещата обективно. Проблемът, за който говоря (бях разкритикуван, че съм го нарекъл "социален феномен"), вероятно си има своите решения и единствения начин да се достигне до тях е да се говори повече по въпроса. А на който не му дреме за това дали момичетата в БГ са материалистки и дали изобщо имат грешни представи за живота, просто няма нужда да се изказва по темата.А и черногледството не е добра стратегия.
Добре, мисли ме за комплексар. Най-най-малко ме интересува мнението на някоя жена или по-скоро момиче, което не ме познава и то в забутан интернет форум. Най-малкото трябва да си запазваш подобни изказвания за себе си, особено щом си удостоена с тази висока титла Модератор.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Наистина по-добре темата да се приключи, защото наистина не съществуват жени, които са с мъже заради парите им. Всичките търсят любовта на живота си и за тях това е приоритет и изобщо изключват банковата сметка и надника на потенциалната си половинка!!!!!!!!!!
Temet Nosce
벨야카
Я, погледни пак?Първоначално написано от umri
Пък дори и да бях модератор, това какво значи? Че нямам право на мнение?
Естествено, че те мисля за комплексар. И никога не пазя мнението си за себе си. Особено що се отнася до хора, за които би било полезно да чуят какво мислят другите за тях.
Но ти живей в своя свят.
Не съм модератор. Не съм ти и майка![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ау, това съм го пропусналаПървоначално написано от umri
Ласкаеш ме като ме взимаш за "момиче". И понеже много ми се иска наистина да младеех така, няма да ти правя забележка, че сигурно съм доста по-голяма от теб.
Божееееее, Божеееееееееееее!!!!!!!!!!!!!
Чакайте ся,че големите момичета се обадиха. А ве ей вие наистина ли си вярвате на тия работи дето ги говорите,а ? Извинявам се за следващото изречение ама .... Дрисло ти наистина ли мислиш,че си ми на акъла и на всичкото ?!!??!!!?!?!!??!?! А? !!!?!?!?!?!? Омръзна ми от 14-15-16 годишни,които се мислят за месии ве.....А ве земята не се върти около вас ве алоооо! Вие се въртите около нея...Браво на момчетата,които са писали по темата.....Браво,след време наистина ви чака добро бъдеще (bow).
Авторе.....нищо друго освен БРАВО мога да ти кажа....Доста си прав братле,доста! Оставяй ги тука да се пънат като Балканче на баир. 17 годишна ще ми обяснява къв мъж и трябвало![]()
![]()
![]()
какво и давал той ahahahhaahhahahahahahaha какво ти дава МА!!!???? Омръзна ми от 16 годишни дето цял ден се чудят как да си лакират ноктите...Омръзна ми да гледам крайно тъпи момичета!!!!1 ТОва стана пандемия !!!!! Вече някой каже ли олигофрен аз го свързвам с момиче.....Чесно говоря.....А най-смешните са тия дето са имат за голяма работа,а те всъщност са още по зле....Ходили с 30 годишни!!!!! АМА ДРИСЛО ! какво вижда тов в тебе МА!!???? да ти кажа ли ? вижда един задник,който е по-малък от този на жена му и ти се кефи!!!!!сега разбра ли ???!!!Айде отивайте да си научите някой урок,защото като изляза на кафе с вас искам да си говорим на тема,различна от това какъв ти е новия лак!
На кого говориш?
Само две кратки изречения към автора .
Казваш ,че имаш пари ,т.е. се движиш в средата,където са хората като теб,а като пиявици за тях са прилепени материалистките.Следовате но няма как иначе.
Средата,скъпи,средата![]()
Виждам си се отегчил от всичко случващо се в днешно време,а може би си огорчен от нещо конкретно случващо се,но не търси вината в продукта.Не говори че всички са еди си как,защото всички младежи сме продукт на обществени грешки, на неспазвани правила и анархия.Тийнейджърите сме просто като термометър на всички събития през последните години.Разбира се това не са оправдания,но седни един цял ден да гледаш телевизия.И забележи какво учи тя само в един единствен ден.Какви кадри има,какви новини има,какви филми....това е най-най-семплият пример,който мога да ти дам.Това е относно ценностната система като цяло,но истината е че лично аз познавам много все още стойностни хора,дори в крехката възраст от по на 17-18-19 мога да ги нарека преди всичко хора!Винаги и навсякъде има деца и възрастни,които търсят истината някъде в материалното,пипащото се,допирното,не е само в България,но това е тяхната истина,не трябва да ги съдим за това което са,само защото някой вижда нещата по друг начин.Всеки човек е истински по свой начин,всеки обича различни неща,но всички нас ни свързва това,че можем да обичаме и истински,да плачем истински и да се влюбим истински.Тук не може да се делим на материални и нематериални-обичта е една!![]()
Може да ти прозвучи странно, но около мен има хора от всички социални слоеве. Имам и приятели милионери (буквално), имам и приятели от доста бедни семейства. И не правя разлика между тях, чувствам се еднакво приятно в тяхната компания. Днес може да съм на плажа в Сен Тропе, утре - да пия бира в градинката с приятели под открито небе. Така че не се движа в някаква отбрана среда, напротив - приятно ми е да общувам с всякакъв тип хора.Само две кратки изречения към автора.
Казваш ,че имаш пари ,т.е. се движиш в средата,където са хората като теб,а като пиявици за тях са прилепени материалистките.Следовате но няма как иначе.
Средата,скъпи,средата![]()
Много добро мнение, радвам се, че най-накрая едно момиче пише по темата без злобно да ме напада. Ако повече хора се вглеждаха в корените на проблема като теб, вероятно тази тема нямаше да я има :]Виждам си се отегчил от всичко случващо се в днешно време,а може би си огорчен от нещо конкретно случващо се,но не търси вината в продукта.Не говори че всички са еди си как,защото всички младежи сме продукт на обществени грешки, на неспазвани правила и анархия.Тийнейджърите сме просто като термометър на всички събития през последните години.Разбира се това не са оправдания,но седни един цял ден да гледаш телевизия.И забележи какво учи тя само в един единствен ден.Какви кадри има,какви новини има,какви филми....това е най-най-семплият пример,който мога да ти дам.Това е относно ценностната система като цяло,но истината е че лично аз познавам много все още стойностни хора,дори в крехката възраст от по на 17-18-19 мога да ги нарека преди всичко хора!Винаги и навсякъде има деца и възрастни,които търсят истината някъде в материалното,пипащото се,допирното,не е само в България,но това е тяхната истина,не трябва да ги съдим за това което са,само защото някой вижда нещата по друг начин.Всеки човек е истински по свой начин,всеки обича различни неща,но всички нас ни свързва това,че можем да обичаме и истински,да плачем истински и да се влюбим истински.Тук не може да се делим на материални и нематериални-обичта е една!
Абе, не изчетох абсолютно всичко, което е написано по темата, и сигурно съм схванала някви половинчати работи, но попаднах на един определен брой мнения, в които хората се караха на автора. Не е нужно да е комплексар, за да се оплаква от този въпрос, изказва си мнението за това, което е видял досега. От една страна и аз не съм съгласна, това че всички момичета, които ти познаваш са такива, не слага всички под общ знаменател. Има и различни, които просто не си имал възможност да срещнеш. Всъщност, имам и въпрос към теб, ти опитвал ли си се да се запознаеш с такова момиче, каквото разказваш, че няма и всички са еднакви - кухи с разбити ценностни системи? Такива, каквито ти търсиш, няма да ти паднат от небето, защото четат мисли, и знаят, че не си материалист, и имаш нещо повече от това да им предложиш - след като от поста ти ми се стори, че си интелектуалец и парите не са от значение за теб, ами търси го това момиче, което споделя интересите ти - ходи по изложби, концерти, библиотеки, неща, които те вълнуват. Посещавай разни такива мероприятия, запиши се на някакво групово занимание ако не можеш просто да отидеш и да се запознаеш с някое момиче, което те е привлякло, на такива места, на които се събират много хора обикновено се опознават и споделят интереси..
Човече, стегни се, и вземи нещата в свои ръце. Съгласна съм с темата ти, не ми звучиш като лигавите момченца без собствено мнение, които се оплакват по форуми, че не знаят как да предложат на момиче, но за това се вземи в ръце и направи нещо, че да срещнеш това твое момиче. И да ти кажа, съвсем не си прав, като се възмущаваше толкова от момичетата, пък не спомена почти нищо за момчетата. Никога не съм имала връзка с по-голямо момче от мен, но съм имала много приятелки с такива връзки и да ти кажа не съм се учудвала. Само дето не говоря за такава фрапантна разлика, каквато ти спомена, ами 18-19 годишни момчета. Огледай се малко, повечето момчета също не струват. По улицата рядко мога да срещна нещо различно от наложилия се стереотип с диамантените обички, изрязания потник или розовата тениска, златните маратонки и оттам нататък се разделят на два типа - тези, с които всяка вечер, щом се прибирам се разминавам в подлеза на НДК, чакайки да отворят чалга дискотеката, и вторите, гъзарчетата, с многото пари, които ги карат с мерцедеси до някой столичен клуб, където пак се размазват цяла вечер на чалга. Не се чуди, знам, че много 'материални момичета' скачат направо на големи батковци със собствени доходи, но ако се зачудиш защо и нормалните момичета все повече и повече започват да го правят - ами заради това, което са връстниците им, което ти описах по-горе. И от двата пола има изключения, но е трудно да се намерят. И аз понякога се чудя къде останаха книгите, литературата, изкуството, може би сме старомодни, че се интересуваме още от тях. Поне имам късмет, че приятелите ми са същите, и мога да си общувам с тях на такива теми.. Колкото до теб, не се отказвай, недей да хленчиш (за в бъдеще), покажи на момичетата, че си по-различен, и току виж сполучиш. Бъди търпелив, за любовта се чака.Поне при мене процесът е дъълъг и бавен и не му се вижда края.
![]()
Успех!
P.S. Съжалявам, че толкова дълго стана, но понякога не мога да си затворя устата.![]()
До courtney (мнението ти е доста дълго и няма смисъл да го копирам .. иначе това, че е дълго е чудесно, поздравления ;] ) :
Съгласен съм с всяка една твоя дума и мога само да се радвам, че има и момичета, които разсъждават като теб. Колкото до това, което каза за момчетата - напълно вярно е, просто аз не мога да засегна всички проблеми на обществото и да ги събера в една тема. Все пак, на базата на моите лични наблюдения, смятам, че процентът на свестните момчета е малко по-голям от този на свестните момичета.
Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За съжаление трябва да се съглася с теб, мен никога не ме е интересувало материалното състояние на момчето до мен, но повечето момичета си търсят момчета с възможности, без значение личността, без значение характера на самото момче, което е адски жалко...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
[quote="beautifulstrangerfan"]Само две кратки изречения към автора.
Средата,скъпи,средата
Може да ти прозвучи странно, но около мен има хора от всички социални слоеве. Имам и приятели милионери (буквално), имам и приятели от доста бедни семейства. И не правя разлика между тях, чувствам се еднакво приятно в тяхната компания. Днес може да съм на плажа в Сен Тропе, утре - да пия бира в градинката с приятели под открито небе. Така че не се движа в някаква отбрана среда, напротив - приятно ми е да общувам с всякакъв тип хора.
Хм,да,точно странно ми прозвуча.Аз също общувам с хора от различни социални слоеве(е,милионери не познавам),но да ти кажа точно така забелязвам очедидните разлики в поведението на хората.Намирам малко хора с ценности и то най-често не където очаквам.Един вид "загубените"(но не като загубеняци,а тези ,загубили шанса да се приспособят към деградиралата среда на съучениците си/колегите си/хората от квартала) и търсещи средата,която ще им откликне.Да,има я и до някъде може да се каже,че съм я открила в лицето на приятелките си и някои познати.Но дотук.Не познавам достатъчно хора от другия пол,за да съдя,но при жените има и 2,има и двеста.И тогава варианта е да търсиш между масата за свястни хора - било то българки,било то англичанки(хванах малко от тази част на спора,но мисля,че есенциалното е да се открие доброто и в нашенски условия).Така,че какъвто и да е кръгът ти от познанства,стреми се към разширяването му.
Не отричам - манталитета играе роля и то често,но не винаги.
Цитат от най-новата песен на Shakira - Loba:
"[b]Ni tipos muy lindos, ni divos, ni ni
[quote=beautifulstrangerfan]Цитат от най-новата песен на Shakira - Loba:
"[b]Ni tipos muy lindos, ni divos, ni ni
Убеден съм, че има. Макар и да звучи нескромно, смятам себе си за един от тях, а познавам и други наистина свестни и сериозни във всяко едно отношение момчета, които имат истински ценности и идеали и се опитват да ги отстояват ;]Въпрос - по твое мнение има ли такива рицари днес?Защото макар и с беден опит,познавам доста хора и нещо нещата не ми се връзват.
Винаги има изключения.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Аха,значи обърни нещата в женски род и ще видиш моята гледна точка.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Т.е. и отговора на въпроса ти за песента на Шакира.
Значи има всичко на този свят,това,че не съумяваме да го открием си е наш проблем.
изтрийте мнението ми...
моя грешка....
beautifulstrangerfan, връщам се една страница назад към отговора ти на моя пост.
Ей това щях да тръгна да оспорвам, но се позамислих малко и стигнах до друг извод - и на мен по мои наблюдения ми се струва, че момчетата, които познавам са по-повърхностни, но това и за мен и за теб (след като сам каза лични наблюдения) е доста субективно, имам доста свестни приятели момчета, с които може да се говори на много теми, но повечето са момичета. Само че социалните ни контакти не могат да бъдат пример за съотношение между тях и всички хора, щом от 100 човека 5 не са повърхностни, то 95% от населението са материалисти. Абе сега всъщност тва нямаше много общо с темата, ама не ми се трие, а и ми хареса какво си писал след това за Шакира.Все пак, на базата на моите лични наблюдения, смятам, че процентът на свестните момчета е малко по-голям от този на свестните момичета.![]()
И аз бих се причислила към момичетата, които търсят 'рицаря', обаче се отказах да живея в приказките, а и не мисля, че в реалния живот съществуват. Дано да греша.
Ами аз не мисля, че Шакира, или ако трябва да сме по-прецизни, лирическата героиня от нейната песен, живее в приказките. Така че трябва да продължиш да търсиш тези "рицари" в реалния живот, така както и аз продължавам да търся свестните (малко дразнеща е тая дума) момичета ..;]Абе сега всъщност тва нямаше много общо с темата, ама не ми се трие, а и ми хареса какво си писал след това за Шакира.
И аз бих се причислила към момичетата, които търсят 'рицаря', обаче се отказах да живея в приказките, а и не мисля, че в реалния живот съществуват. Дано да греша.
Ясно че всички жени искат пари така е за съжаление![]()