.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 173
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    И това. Но не може една 13-14 годишна лигла да обича 25-30 и нагоре годишен мъж. Да не говорим за обратното,освен ако не Й е баща.
    Ем на 17 съм.. лигла не смятам, че съм ии мисля че за Любовта.. онази истинска и пареща любов няма възраст.. А за обратното и аз не го приемам..

Но айде са да не отричаме, че има мъже който никога не можеш да им дадеш върстта..

Един идеален пример: Мъжът с който бях аз.. Никога е са му давали повече от 20.. както в държание не спрямо мен ами и спрямо приятелите ми така и на визия..

Той винаги когато е седял при нас си е говорил със сички смял се е базикал се е с нас.. Всичко си е съвсем нормално.. Не разбирам защо на повечето годините толкова ги смущават... Ако наистина обичаш и човека с/у теб го заслужава.. а виждаш и чувстваш че и ти си обичан едва ли годините ще ви са от значение.. но всеки с мнението си все пак..
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Мега фен
    Град
    <3
    Ахм. И на колко е бил като не са му давали повече от 20?
    И не може един 15 годишен човек да има мисленето на 30 годишен,както и обратното.
    Аз примерно хипотетично ако съм с човек 10 години по-голям от мен да кажем,ще се чувствам като баш дете и ще го възприемам като възрастен.
    Годините винаги имат значение. Не се филмирай толкова,тва не е сериал.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
    Аз искам едно нещо да ми обясниш.
    Как поддържаше тези толкова прехвалени връзки с двете полякини, украинката, французойката и финландката?
    И за да ми ги сочиш за пример, значи са били сериозни връзки?
    На колко години си, че имаш зад гърба си 5 сериозни връзки?
    И какво разбираш под сериозна връзка?
    Първо, никога не съм казвал, че моите връзки са били сериозни. Някои от тях съм ги поддържал доста трудно, защото момичетата си пътуваха често, други даже не учеха в България и това беше и причината да се разделим. Общо взето тези връзки са протекли в рамките на малко повече от 3 години, като са продължавали различно, от 2-3 месеца до 7-8 месеца, което ясно показва, че не са били достатъчно сериозни. Казано накратко, имал съм някакви чувства, забавлявал съм се, останали са ми много приятни спомени и съм натрупал някакъв, макар и малък, житейски опит. Не смятам да разказвам подробно за всяко от момичетата, защото не мисля, че личният ми живот е интересен или пък поучителен за останалите. В него няма нищо скандално, нищо неморално, нищо, от което да се срамувам и твърде малко неща, за които съжалявам. Това e.
    Всичко това е чудесно. С други думи - забавляваш се, докато търсиш сериозната връзка.
    Е, същото може да е и с момичетата, които гледат момчетата за пари.

Те хората са казали - любовта е отговорът на всички въпроси, но докато я чакаш да се случи сексът предлага няколко доста интересни тези.

Противоречиш си във всички постове.
    Хем ми говориш за сериозни връзки и отношения, хем в следващия момент се оказва, че ти никога не си имал такава.
    Хем българките не ставали за връзки, защото били материалистки, хем ти никога не си имал опит с българка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ахм. И на колко е бил като не са му давали повече от 20?
    И не може един 15 годишен човек да има мисленето на 30 годишен,както и обратното.
    Аз примерно хипотетично ако съм с човек 10 години по-голям от мен да кажем,ще се чувствам като баш дете и ще го възприемам като възрастен.
    Годините винаги имат значение. Не се филмирай толкова,тва не е сериал.
    на 30 .. Не казвам че му е било толкова детско мисленето но никога не го е показвал че е мн повече от всички на масата и не ги е приемал като толкова малки.. просто се е държал нормално

Емм за мен нямат толкова голямо значение.. Стига да не са пречка ии да не толкова очевадни.. а и след като те се компенсират от останалото.. Напълно нямат значение
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Противоречиш си във всички постове.
    Хем ми говориш за сериозни връзки и отношения, хем в следващия момент се оказва, че ти никога не си имал такава.
    Хем българките не ставали за връзки, защото били материалистки, хем ти никога не си имал опит с българка.
    Изобщо не си противореча, но явно не си се опитала да вникнеш внимателно във всичко, което съм казал. Това, разбира се, съвсем не е наложително, аз не се изживявам като някакъв поп-проповедник, на който всички трябва да вярват на сляпо.

За да коментираш нещо, не е необходимо непременно да си го преживял лично. И слава-богу. Не съм имал връзки с българки, но опит с българки имам. Нюансът е малък, но разликата е съществена.

И въпреки че отвреме-навреме ме нападаш, начинът ти на мислене определено ми допада :]

Град
    Варна
    Изобщо не си противореча, но явно не си се опитала да вникнеш внимателно във всичко, което съм казал. Това, разбира се, съвсем не е наложително, аз не се изживявам като някакъв поп-проповедник, на който всички трябва да вярват на сляпо.

За да коментираш нещо, не е необходимо непременно да си го преживял лично. И слава-богу. Не съм имал връзки с българки, но опит с българки имам. Нюансът е малък, но разликата е съществена.

И въпреки че отвреме-навреме ме нападаш, начинът ти на мислене определено ми допада :]
    Прости невежеството ми, наистина, но те моля да ми обясниш съществената разлика.
    Защото струва ми се, че не си попаднал на българка, с която да имаш връзка, а просто си се пробвал при някое момиченце и си бил отблъснат... И от там цялата насока на мисли. С която аз далеч не съм съгласна.
    Тук всички са фенове на това, че хората не се поставят под общ знаменател. А ти си позволяваш да сложиш цялата женска част на една нация.
    Не твърдя, че няма материалистки сред българките. Твърдя, че има материалистки на всякъде. И е било чист късмет, че не си попаднал на тях сред другите народности. Не дай си Боже, да се отчаеш от ВСИЧКИ жени.
    И наистина ми е много интересно, на базата на какъв точно опит стига до този "феномен" (както сам си позволи да го наречеш). Ако искаш да останеш анонимен, отговори ми на ЛС, но на колко си години?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Тая тема съкс, със съседката беше по-яка ;\
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
    на 30
    Ясно. О.о Разбирам защо толко "защитаваш чувствата и любовта". И колко време беше с него,че ми стана интересно?
    4XCOKИ

Защото струва ми се, че не си попаднал на българка, с която да имаш връзка, а просто си се пробвал при някое момиченце и си бил отблъснат... И от там цялата насока на мисли.
    Всъщност не ми се е случвало да бъда отблъснат .. така или иначе съм анонимен и мога да кажа всичко, но не виждам смисъл да не бъда честен.

Тук всички са фенове на това, че хората не се поставят под общ знаменател. А ти си позволяваш да сложиш цялата женска част на една нация.
    С риск да те изнервя, пак ще кажа, че не четеш внимателно. Навсякъде подчертавам, че не всички български са материалистки със сбъркана ценностна система. Просто според мен свестните момичета са малцинство.

Ако искаш да останеш анонимен, отговори ми на ЛС, но на колко си години?
    На 18 години съм, мисля че някъде го споменах и не го крия.

Град
    Варна
    С риск да те изнервя, пак ще кажа, че не четеш внимателно. Навсякъде подчертавам, че не всички български са материалистки със сбъркана ценностна система. Просто според мен свестните момичета са малцинство.
    Ти също не четеш. Те са малцинство навсякъде.
    Дразни ме факта, че хвалиш другите нации пред нашата. Това е смешно.

Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
    на 30
    Ясно. О.о Разбирам защо толко "защитаваш чувствата и любовта". И колко време беше с него,че ми стана интересно?
    Официално връзка ни продължи 9 месеца..

Мега фен
    Град
    <3
    Ахм.
    И все пак...
    ужас. Оо
    4XCOKИ

Ти да не би да си крайно настроена националистка? :Р

В никакъв случай не хваля другите нации пред нашата. Имал съм късмета да посетя много различни страни и мога да кажа, че като цяло хората навсякъде се вълнуват от едни и същи неща, имат едни и същи проблеми. В някои неща ги превъзхождаме, в други те ни превъзхождат. И определено доста нации ни превъзхождат в начина, по който успяват да възпитат у младото поколение истински нравствени ценности.

Въпреки влечението ми към чужденките и всички проблеми, които съществуват в България, аз съм един от малкото хора, твърдо решени да не я напускат никога. Искам да работя за страната си, с каквото мога да й бъда полезен.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    beautifulstrangerfan, в тази борба си сам срещу масата. Все едно да влезнеш в джамия и да тръгнеш да обясняваш, че християнството е правилната религия, в които всички трябва да вярват. Напълно безсмислено, защото всичко, което ще кажеш ще бъде отхвърлено, обаче точно фактът, че всички тези писарки тук се ядосват от тази тема, показва че си им настъпил мазола. Ако това, което си написал не им подтискаше подсъзнанието нямаше даже да отговарят. Според мен да не е във всяка, но в изключително много голяма част от жените иманярщината е дълбоко заложена в гените им, колкото и да го отричат.

Напълно подкрепям мнението ти до най-малката подробност. И не.. не съм нито беден, нито грозен, нито малък. Просто това е жестоката истина колкото и да не ми се иска да го призная. Вярно е, че има една малка част жени, които не са като гореописания модел, но спокойно... ти (която четеш това) не си една от тях.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Абе, пичага, как на 18 години имаш вече 5 сериозни връзки зад гърба си? и то с чужденки. Ти си бил егати мачото. Учуден съм, че имаш проблем с нашите мастии
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

beautifulstrangerfan, в тази борба си сам срещу масата. Все едно да влезнеш в джамия и да тръгнеш да обясняваш, че християнството е правилната религия, в които всички трябва да вярват. Напълно безсмислено, защото всичко, което ще кажеш ще бъде отхвърлено, обаче точно фактът, че всички тези писарки тук се ядосват от тази тема, показва че си им настъпил мазола. Ако това, което си написал не им подтискаше подсъзнанието нямаше даже да отговарят. Според мен да не е във всяка, но в изключително много голяма част от жените иманярщината е дълбоко заложена в гените им, колкото и да го отричат.

Напълно подкрепям мнението ти до най-малката подробност. И не.. не съм нито беден, нито грозен, нито малък. Просто това е жестоката истина колкото и да не ми се иска да го призная. Вярно е, че има една малка част жени, които не са като гореописания модел, но спокойно... ти (която четеш това) не си една от тях.
    Нямам какво повече да добавя. Благодаря ти и за подкрепата, и за мнението.

Град
    Варна
    Ти да не би да си крайно настроена националистка? :Р

В никакъв случай не хваля другите нации пред нашата. Имал съм късмета да посетя много различни страни и мога да кажа, че като цяло хората навсякъде се вълнуват от едни и същи неща, имат едни и същи проблеми. В някои неща ги превъзхождаме, в други те ни превъзхождат. И определено доста нации ни превъзхождат в начина, по който успяват да възпитат у младото поколение истински нравствени ценности.

Въпреки влечението ми към чужденките и всички проблеми, които съществуват в България, аз съм един от малкото хора, твърдо решени да не я напускат никога. Искам да работя за страната си, с каквото мога да й бъда полезен.
    Не съм крайно настроена националистка.
    Нито съм се считала някога за "иманярка". Но това вероятно се вижда най-добре отстрани.
    Аз също имах щастието да обиколя доста страни и да видя доста неща... И не споделям съвсем мнението ти.

umri, значи всеки, който не споделя мнението на автора, автоматично го слага в групата на тези, за които пише.
    Боже, писна ми от комплексари. Не бил грозен, не бил беден, не бил на баба ми хвърчилото...
    Приключвам темата, защото започна да става преливане от пусто в празно, а не обичам да си губя времето в безцелни спорове.

Сега напиши едно трогателно мнение, че обичам парите и подбирам мъжете си заради тях

Абе, пичага, как на 18 години имаш вече 5 сериозни връзки зад гърба си? и то с чужденки. Ти си бил егати мачото. Учуден съм, че имаш проблем с нашите мастии
    Нито връзките са били кой знае колко сериозни, нито аз се определям като мачо .. Чужденките са нормални момичета, адски земни, знаят какво искат от живота. А с това "мастии" направо ме разби, и да искам няма как да остана сериозен ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Той няма проблем. Просто не ги ще.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Виж какво сега, ако искаш да се похвалиш, че си имал приятелки чужденки, много си сбъркал. Мисля си аз, че порсто никоя, която може адекватно да те разбере какво говориш, не би се хванала с теб. Та, затова сега сипеш тук ВЪВ ФОРУМА огън и жупел по всчики лъскави мацки, които са ти ритнали дупенцето.
    Човек, ти като се мъкнеш след кифлите, това си е твой проблем. Не слагай всички жени под общ знаменател!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Виж какво сега, ако искаш да се похвалиш, че си имал приятелки чужденки, много си сбъркал. Мисля си аз, че порсто никоя, която може адекватно да те разбере какво говориш, не би се хванала с теб. Та, затова сега сипеш тук ВЪВ ФОРУМА огън и жупел по всчики лъскави мацки, които са ти ритнали дупенцето.
    Човек, ти като се мъкнеш след кифлите, това си е твой проблем. Не слагай всички жени под общ знаменател!
    Не се хваля и изобщо не смятам, че това, че съм имал приятелки чужденки, е нещо уникално и забележително.
    "Дупенцето" никой не ми го е ритал .. а ти си тази, която сипе "огън и жупел", с което по никакъв начин не можеш да ме впечатлиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    "..голямата част от момичетата в България са материалистки, които не знаят какво е истински важно в живота. Интересите им се свеждат до пари.."

++

Мега фен Аватара на machoka
    абе това за парите сигурно за масата момичета е вярно.. проблемът им е, че дори и това не знаят как да го използват - щото повечето за 2 водки в дискотеката са твои, стига да извадиш пачката за да ги платиш. Абе проскубана история.. но пък единственото по-глупаво нещо от това е да ги сравняваш по нации?!

"..голямата част от момичетата в България са материалистки, които не знаят какво е истински важно в живота. Интересите им се свеждат до пари.."
    Не им се свеждат интересите до пари. Чудя се кой ти е втълпил тази идея. В днешно време в България (за да не намесвам другите народи, за които съм пас) е по-модерно да се чукаш с всеки, по възможност пияна, и да излизаш с някого не заради парите, а заради външния вид. А парите започват да значат повече когато момичето вече не е момиче, ами жена.

Останалото го каза LadyDi - какво, като си случил на 5 свестни момичета от 4 други държави, и си видял няколко нашенски отрепки? Значи техните жени като цяло са по-добри от нашите?

Останалото го каза LadyDi - какво, като си случил на 5 свестни момичета от 4 други държави, и си видял няколко нашенски отрепки? Значи техните жени като цяло са по-добри от нашите?
    За съжаление, смятам че наистина са по-добри. И мнението ми далеч не се базира само на момичетата, с които съм бил. Надявам се това някой ден да се промени, не е невъзможно, с отдалечаването от прехода е нормално и последствията от него да се усещат по-слабо. Но в момента определено има бум на преобърнатите ценности у българките ..

Естествено, това не се отнася за 100% от тях, така че не е нужно всяко момиче, което прочита темата, да се чувства обидено или засегнато.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си