Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Изобщо не си противореча, но явно не си се опитала да вникнеш внимателно във всичко, което съм казал. Това, разбира се, съвсем не е наложително, аз не се изживявам като някакъв поп-проповедник, на който всички трябва да вярват на сляпо.

За да коментираш нещо, не е необходимо непременно да си го преживял лично. И слава-богу. Не съм имал връзки с българки, но опит с българки имам. Нюансът е малък, но разликата е съществена.

И въпреки че отвреме-навреме ме нападаш, начинът ти на мислене определено ми допада :]
Прости невежеството ми, наистина, но те моля да ми обясниш съществената разлика.
Защото струва ми се, че не си попаднал на българка, с която да имаш връзка, а просто си се пробвал при някое момиченце и си бил отблъснат... И от там цялата насока на мисли. С която аз далеч не съм съгласна.
Тук всички са фенове на това, че хората не се поставят под общ знаменател. А ти си позволяваш да сложиш цялата женска част на една нация.
Не твърдя, че няма материалистки сред българките. Твърдя, че има материалистки на всякъде. И е било чист късмет, че не си попаднал на тях сред другите народности. Не дай си Боже, да се отчаеш от ВСИЧКИ жени.
И наистина ми е много интересно, на базата на какъв точно опит стига до този "феномен" (както сам си позволи да го наречеш). Ако искаш да останеш анонимен, отговори ми на ЛС, но на колко си години?