[quote="beautifulstrangerfan"]
Само две кратки изречения към автора.
Казваш ,че имаш пари ,т.е. се движиш в средата,където са хората като теб,а като пиявици за тях са прилепени материалистките.Следовате но няма как иначе.
Средата,скъпи,средата

Може да ти прозвучи странно, но около мен има хора от всички социални слоеве. Имам и приятели милионери (буквално), имам и приятели от доста бедни семейства. И не правя разлика между тях, чувствам се еднакво приятно в тяхната компания. Днес може да съм на плажа в Сен Тропе, утре - да пия бира в градинката с приятели под открито небе. Така че не се движа в някаква отбрана среда, напротив - приятно ми е да общувам с всякакъв тип хора.

Хм,да,точно странно ми прозвуча.Аз също общувам с хора от различни социални слоеве(е,милионери не познавам ),но да ти кажа точно така забелязвам очедидните разлики в поведението на хората.Намирам малко хора с ценности и то най-често не където очаквам.Един вид "загубените"(но не като загубеняци,а тези ,загубили шанса да се приспособят към деградиралата среда на съучениците си/колегите си/хората от квартала) и търсещи средата,която ще им откликне.Да,има я и до някъде може да се каже,че съм я открила в лицето на приятелките си и някои познати.Но дотук.Не познавам достатъчно хора от другия пол,за да съдя,но при жените има и 2,има и двеста.И тогава варианта е да търсиш между масата за свястни хора - било то българки,било то англичанки(хванах малко от тази част на спора,но мисля,че есенциалното е да се открие доброто и в нашенски условия).Така,че какъвто и да е кръгът ти от познанства,стреми се към разширяването му.
Не отричам - манталитета играе роля и то често,но не винаги.